Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Spodobał mi się #rozowepaski ale po kilku tygodniach rozmów kilka rzeczy zaczęło mi nie pasować. Mamy zupełnie inne poczucie humoru i często jak żartujemy to ona z wiadomości na wiadomość potrafi zmienić nastrój i mnie opieprzyć za żart mimo że chwilę wcześniej sama tak żartowała. Często jest tak, że muszę jej pisać kilka razy to samo, bo albo nie czyta tego co pisze dokładnie albo ma problem ze zrozumieniem mnie. Wczoraj wyniknął mały spór przed snem, bo ona dosyć często bierze środki nasenne i jej to odradzałem a ona zaczęła mnie atakować że mam jej nie rozkazywać i sama dobrze wie co dla niej najlepsze. Bierze też często leki na uspokojenie i tłumaczy to traumami o których nie chce rozmawiać #logikarozowychpaskow #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

Angażować się w taką relację, dziewczyna mi się podoba?

• tak 6.8% (11)
  • nie 93.2% (151)

Oddanych głosów: 162

• 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Po prostu się martwie, że uzależni swój sen i samopoczucie od piguł

@mirko_anonim: ktoś je te pele przepisał. przysrywałbyś się jakby ktoś brał tabsy przeciwbólowe? albo leki na depresję?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim no to na raz fajna, na dłużej możesz już sobie zacząć odkładać na terapeutę. Pamiętaj, każda kobieta jest jebnięta, jedna bardziej druga mniej, z zasady im ładniejsza tym gorsza. Tutaj chodzi o balans czyli znalezienie ładnej z wyglądu i jebniętej w tą samą stronę co ty albo w stronę która ci nie przeszkadza, jeśli nie przeszkadza ci bipolar i codzienne afery (jeśli wpadniesz w związek to znajdziesz 10 kolejnych zaburzeń)
  • Odpowiedz
Bierze też często leki na uspokojenie i tłumaczy to traumami o których nie chce rozmawiać

@mirko_anonim: Możesz myśleć, że nie może być tak źle i pewnie wyjdzie z tego xD Nie, nie wyjdzie, zacznie Cie obarczać swoimi problemami i wyłudzać hajs na psychologa bo jej nie stać i o dziwo ten psycholog tak jej nie pomoże ( )
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jest dorosła wiec możesz z raz czy dwa powiedzieć co myślisz o braniu leków ale to i tak jej życie i ona podejmuje decyzje. Co do tabletek na sen to póki to jest melatonina to tym sobie krzywdzą nie da zrobić jeśli nie bierze całego opakowania na raz codziennie. Co do leków od psychiatry na jakieś lęki czy traumy to jeśli ona bierze leki i nie chce o tych traumach
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Cadfael nie wiem czy ktoś jej to przepisał, jeżeli tak to i tak uważam za chore uzależnianie możliwości pójścia spać od chemii. Sam miałem problemy ze snem i uciekałem się do naturalnych metod a nie dragów

@TypowyDaltonista nie chce o niej myśleć jak o dupie na raz. Nigdy wcześniej nikt mi sie tak nie spodobał. Nie wiem co o tym myśleć i czy da się
  • Odpowiedz
@mirko_anonim tak jak ci @gorobei napisał “don’t put your dick in crazy”, zaburzeń psychicznych nie przepracujesz. Dobrze że ci się podoba, rozumiem to, macie wspólne zainteresowania to fajnie, ale pomyśl sobie co z tego wyjdzie jak się rozwinie, zamieszkacie razem i będziesz z nią spędzał 24/7 gdzie każda błachostka będzie się kończyć krzykiem i kłótnią, a po 20 minutach płaczem, że ona nie chciała, że to nie tak miało wyglądać
  • Odpowiedz