Aktywne Wpisy

ted-ed-tyi +60
Lęk przed pójściem do pracy.
Ostatnio zwolniłam się z pracy, od tej pory panicznie boję się powrócić do pracy. Mam jeszcze oszczędności, jednak tak bardzo się boję. Byłam u psychologa, ale to nic nie dało.
Ostatnio zwolniłam się z pracy, od tej pory panicznie boję się powrócić do pracy. Mam jeszcze oszczędności, jednak tak bardzo się boję. Byłam u psychologa, ale to nic nie dało.

pedrovegas +3
Cześć,
Czy naprawiał z was ktoś szybę samochodową, chodzi mi o to że dostalem kamieniem z auta przede mną i pojawilo sie pęknięcie 15 cm na przedniej szybie i po tygodniu poszło kolejne 2 cm. Jak nic noe zrobie to za miesiąc przejdzie przez całą szybę. Wymiana nie wchodzi w gre, zażądali 700 euro. Czy robił ktoś z was punkt za pomocą wiertarki? Dużo osób ma tak szyby zapunktowane ale w internecie
Czy naprawiał z was ktoś szybę samochodową, chodzi mi o to że dostalem kamieniem z auta przede mną i pojawilo sie pęknięcie 15 cm na przedniej szybie i po tygodniu poszło kolejne 2 cm. Jak nic noe zrobie to za miesiąc przejdzie przez całą szybę. Wymiana nie wchodzi w gre, zażądali 700 euro. Czy robił ktoś z was punkt za pomocą wiertarki? Dużo osób ma tak szyby zapunktowane ale w internecie

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Spodobał mi się #rozowepaski ale po kilku tygodniach rozmów kilka rzeczy zaczęło mi nie pasować. Mamy zupełnie inne poczucie humoru i często jak żartujemy to ona z wiadomości na wiadomość potrafi zmienić nastrój i mnie opieprzyć za żart mimo że chwilę wcześniej sama tak żartowała. Często jest tak, że muszę jej pisać kilka razy to samo, bo albo nie czyta tego co pisze dokładnie albo ma problem ze zrozumieniem mnie. Wczoraj wyniknął mały spór przed snem, bo ona dosyć często bierze środki nasenne i jej to odradzałem a ona zaczęła mnie atakować że mam jej nie rozkazywać i sama dobrze wie co dla niej najlepsze. Bierze też często leki na uspokojenie i tłumaczy to traumami o których nie chce rozmawiać #logikarozowychpaskow #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Angażować się w taką relację, dziewczyna mi się podoba?
Już rozpoczęła rozmowę na temat o którym nie chce rozmawiać...
Ładna?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@TypowyDaltonista Jest idealna fizycznie i mamy podobne zainteresowania
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: ktoś je te pele przepisał. przysrywałbyś się jakby ktoś brał tabsy przeciwbólowe? albo leki na depresję?
@mirko_anonim: machający papież jotpeg.
Powiedzenie "don't stick your dick in crazy" nie wzięło się znikąd.
Tak jak wspomniał @TypowyDaltonista trzeba znaleźć optimum.
@mirko_anonim: Możesz myśleć, że nie może być tak źle i pewnie wyjdzie z tego xD Nie, nie wyjdzie, zacznie Cie obarczać swoimi problemami i wyłudzać hajs na psychologa bo jej nie stać i o dziwo ten psycholog tak jej nie pomoże (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@TypowyDaltonista nie chce o niej myśleć jak o dupie na raz. Nigdy wcześniej nikt mi sie tak nie spodobał. Nie wiem co o tym myśleć i czy da się
@mirko_anonim: no fajnie, ale świat nie ogranicza się do twoich doświadczeń
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord