Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 198
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sudice: lepiej sie zastanow dlaczego pozwalasz sie rzadzic "gadzim instynktom" napedzanym przez porownywanie sie z innymi samicami i zazdrosc. Sprobuj zyc jak mezczyzna i miec wywalone na tipsy i rzesy
  • Odpowiedz
@Sudice: nie rozumiem bab. Jak faceta nie stać na barbera co tydzień, to goli się sam. Osobiście musiałbym wydawac 50zl 3x w tygodniu, bo tak często ścinam włosy. Dobra maszynka zwraca się w miesiąc.
Kup se babo zestaw do hybryd i zwróci się w krótkim czasie. Jak jeszcze zrobisz koleżankom, to szybciej.
Kiedyś kobiety robiły sobie paznokcie, farbowały włosy w domu i nikomu korona z głowy nie spadła, a teraz
apeee - @Sudice: nie rozumiem bab. Jak faceta nie stać na barbera co tydzień, to goli...

źródło: 1557310702.1267_UgysAp_n

Pobierz
  • Odpowiedz
@Sudice po pierwsze nikt o zdrowych zmysłach nie zapłaci tyle za pazury i sztuczne rzęsy, pazury to około 150 zł i rzęsy podobnie, chyba że te ceny są z jakichś pożal się Boże salonów piękna gdzie dymają w dupe bez mydła cenami.
  • Odpowiedz
@Sudice: Zupelnie szczerze, zamiast w paznokcie czy rzesy, lepiej podobne (lub wyzsze kwoty) inwestować w pielegnacje skóry, szupła sportowa sylwetke (silownia, suplementy, leki), oraz w dobra opieke stomatologiczna. Pazury zawsze mozna zrobic, zęby ma sie jedne, zdrowie też. Poza tym jesli zaniedbasz to o czym pisze, to na pazury nawet nikt nie spojrzy..
  • Odpowiedz
@Sudice zawsze możesz skorzystać z tej tańszej opcji. Przyklej sobie tipsy i sztuczne rzęsy. Co prawda rzęsy będziesz musiała przyklejać codziennie (nie bądź jeszcze bardziej glupia i nie przyklejaj ich na klej do paznokci) ale będziesz za to jak te wszystkie Twoje insta góru ;)
  • Odpowiedz
@Sudice: Wciskają kity np robiąc kilka nagrań i zdjęć pod innymi kątami pazurów czy włosów i przez lata nimi żonglują. Mają kasę od bogatego faceta, za reklamy na social mediach albo k----ą się na onlyfansach ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@isomalta propaguje, przynajmniej się sama od siebie niczym nie zarazisz. Niestety wiele stylistek ma niską świadomość (autoklaw? A co to? Ja psikam spirytusem). Ja raz byłam u kosmetyczki, wątpię, że narzędzia były sterylne, na szczęście bez zakażenia, ale teraz nie chodzę, bo po tym co się naoglądałam w quloo, to się boję i sterylność właśnie.
  • Odpowiedz
@Sudice paznokcie to koszt 150-200 złoty. Możesz się nauczyć sama robić. Jednak po co? Nie możesz po prostu pomalować lakierem za 2 dychy? To każdy potrafi. Plus polecam się skupić na realnym życiu, a nie samym ig xd
  • Odpowiedz