Wpis z mikrobloga

Zastanawiam się jak na to inne dziewczyny stać, mnie na to nie stać :( paznokcie 200-300 zł co trzy tygodnie plus rzęsy 300 zł co trzy tygodnie i już wychodzi 600 zł a to dopiero początek najbardziej podstawowe rzeczy, denerwuje mnie to, też bym tak chciała
#zalesie #gownowpis
  • 198
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sudice zawsze śmiałem się z mojej bo się wkurzała ze musi iść na te paznokcie i placic hajs, wkurzało ja ze musi tam jechać i siedzieć z tymi p-----i, kiedyś do niej dotarło i nie robiła chyba 2-3 lata
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@Pawel993 pracuje ale mam mnóstwo innych wydatków jak np wynajem mieszkania za który place czynsz rachunki, nie stać mnie wydawać 600 zł co trzy tygodnie na paznokcie i rzęsy nie mówiąc o jakimś fryzjerze żeby włosy układał loki itp
  • Odpowiedz
@Sudice: paznokcie i rzęsy 600zl, nie pójdziesz na to i masz fajne wakacje za granicą.
Za 3000zl to Maderę na tydzień zobaczysz a zmieni to w Twoim życiu na pewno więcej niż kolor paznokci xd Jako facet wybrałbym łaskę która woli kajs polecieć niż mieć pazurki xd
  • Odpowiedz
@Sudice: paznokcie to 100-150 złotych, dobra kosmetyczka zrobi malowanie kombinowane i wystarczy na 4 tygodnie. Rzęsy nawet za 120 znajdziesz, pytanie po co. Ale to nie są rzeczy pierwszej potrzeby po prostu ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Sudice Mi przykładowo by było szkoda godzinę czasu (czy nawet więcej z dojazdem) co dwa-trzy tygodnie. Nawet jakby to było za darmo to bym nie chciał. Rozumiem, że ktoś może mieć inne priorytety, ja bym wolał iść na przykład na masaż jak chodzi o te "podstawowe rzeczy"
  • Odpowiedz