Aktywne Wpisy

laventel +40
Za każdym razem jak koleżanki mi opowiadają jaki dramat jest na rynku matrymonialnym z chłopami to jestem tak wdzięczna że mam swojego niebieskiego od 7 lat i jest między nami super ( ͡° ͜ʖ ͡°) #zwiazki #niebieskiepaski

Tytyka +202
Muszę się pochwalić mirki. Udało mi się zrobić pierwszy w życiu rosół tak jak to robi moja mama z udka kaczki. Wyszedł super
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: temp_file3765796085747042391
Pobierz

Franck Boclet Tobacco. W otwarciu jest słodka śliwka oraz tytoń, ale przede wszystkim ciepły korzenny akord. Czuć imbir i intensywne goździki, nadające zapachowi świątecznego klimatu. Choć nie ma go wypisanego, odbieram również cynamon. Początek jest owocowo przyprawowy, później śliwka zanika, wychodzi tonka i więcej słodyczy, a także waniliowy akord. W drydownie pojawia się również benzoes.
Perfumy o ciepło korzennym i słodkim profilu. Więcej od samego tytoniu jest goździków, które nadają fajnego charakteru i sprawiają, że zapach się wyróżnia. Żywotność bardzo dobra, na skórze perfumy utrzymują się prawie cały dzień, i przez pierwsze parę godzin nieźle projektują. Jak dla mnie uniseksowa pozycja, na zimowy sezon.
Podsumowując Franck Boclet Tobacco to ładna, rozgrzewająca kompozycja, która przywodzi na myśl święta. Ciepły korzenny akord nie każdemu pewnie przypadnie do gustu, lecz jeśli ktoś lubi takie klimaty to jak najbardziej warto przetestować. Moje wrażenia są bardzo pozytywne i biorąc pod uwagę, że zapach można nieraz dorwać w okolicach 300 zł, uważam że warto. Ocena końcowa 8/10.
źródło: 375x500.29147
Pobierz