@Piotrek7231: Kouchoz dom kouchoz zakupy dom kouchoz dom... i tak przeleci do 37 i dalej (╥﹏╥) Tyle warte to życie a raczej jego imtiacja bo życiem to to ciężko nazwać.
@pwone ja w wieku 17 lat byłem jeszcze naładowany optymizmem i miałem jeszcze dużo takiej naiwności dziecięcej, teraz mając 27 to panie, kiedyś to było...
@Piotrek7231 jestem ciekaw ilu z tych 37-latków to tacy pechowcy co to nigdy nikogo nie mieli a ile to osoby które „najpierw chciały się wyszaleć” i nie ogarnęły że pociąg z fajnymi partnerami już im dawno odjechał z peronu
jestem ciekaw ilu z tych 37-latków to tacy pechowcy co to nigdy nikogo nie mieli a ile to osoby które „najpierw chciały się wyszaleć” i nie ogarnęły że pociąg z fajnymi partnerami już im dawno odjechał z peronu
@enzojabol: Co powiesz na historie w której op opoznaje szarą myszkę dla anonka w wieku 16 lat gdy ona ma 13 aparata na zebach i vibe pociesznego nerda. A na studiach zostaje
@pwone: niby czego tu się obawiać? 27 lat to już dojrzały człowiek
@enzojabol: Co powiesz na historie w której op opoznaje szarą myszkę dla anonka w wieku 16 lat gdy ona ma 13 aparata na zebach i vibe pociesznego nerda. A na studiach zostaje
Skąd takie domysły?
Takich łatwiej kontrolować
@23kulpamens zazwyczaj są to ludzie na spektrum :).