Aktywne Wpisy

dariusz44 +85
#gielda
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
kurde_ +14
Wziąłem za żonę kobietę która jest niestabilna emocjonalnie. Jest p----------a. Teraz po ślubie to wychodzi. Odcina mnie od znajomych od rodziny snuje jakieś teorie spiskowe. Nie mogę nic porobić poza domem chociażby ogarnąć auto czy pomóc bratu na budowie bo zaraz mi p------i że nie poświęcam jej i dziecku czasu. Czuję się jak w psychiatryku. Z chęcią wziąłbym rozwód ale mam z nią kilku miesięcznego syna #gorzkiezale #zwiazki

Gdzie szukać roboty jako programista #enova? Zaczynają mnie w------ć już w pierwszej mojej robocie, którą fartem złapałem jako staż z uczelni, więc w sumie poza moją obecną firmą ani trochę nie wiem jak wygląda świat ERP XD
Szukam po "programista enova365" ale coś cienko na pracuj czy linkedinie, partnerzy nie ogłaszają się zbytnio z zamiarami zatrudniania, załamanie na ERPach też jak reszta IT czy może kwestia że jakoś inaczej wygląda rekrutowanie ludzi w środowisku #erp?
#programista15k
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim a masz wiedzę produktową, czy tylko programistyczną? Dużo więcej zyskasz na rynku wiedząc jak mają być zaprojektowane niektóre z procesów i jak one działają.
@bart40404: "żadnej innej roboty nie znajdziesz" że poza enovą?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
@bart40404: bez przesady. Całkiem sporo firm używa Enovy, bo ma zajebisty moduł kadrowy i HR. Myślę, że wśród polskich firm, Enova może mieć 1/3 rynku.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
Te symbole do oznaczenia typów urlopów w jakimś zasranym formacie, gdzie kalendarz jest wpisany w kilku wierszach XD