Aktywne Wpisy
cohh +182
Byłem dzisiaj w przychodni i postanowiłem skorzystać z prawa do pierwszeństwa w kolejce ze względu na posiadaną legitymacje honorowego dawcy krwi.
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Lukaszo5 +208
Jak ktoś zainteresowany to mogę robić update'y czy to żre czy raczej klapa. Jak tylko wdupię kasę to też napiszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak na razie postawiłem stronkę i sociale, w tym tiktoka. Jeżeli będzie ciepło to od marca będzie można rezerwować.
#motocykle
źródło: image
Pobierz@tomasz-aleksander-barania: juz gmole zamontowałem. Myślę czy montować takie wokół kierownicy jak na nauce jazdy.
@advert: dobra to założę #wynajmij125 i tam będę pisał, dzięki za pomysł
@iforgotmypass_: zakładaj
źródło: p-malpa-nosacz-janusz-memy-mem-gruby-oplatek-gratis
Pobierz@iforgotmypass_: jak to jest z uprawnieniami, przy zwykłym podstawowym prawku na samochód teoretycznie można takim moto jeździć?
No i przychodzi stary Janusz z B, co nigdy nie jeździł na motocyklu (czyli ja) i co, udostępniasz sprzęt? ( ͡° ͜ʖ ͡°)