Aktywne Wpisy

serio_serio +406
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Greensy +161
Od czasu wypuszczenia "Epstein files", siedzę na reddicie dość sporo czasu by zrozumieć ile wątków jest w tym zbiorze danych, a także samemu sprawdzam źródła i czytam co ważniejsze maile.
Ogromny zbiór danych o ludziach których większość z nas zna, ale z zupełnie innej strony.
Wchodzę dzisiaj na wykop by zobaczyć co na to polscy eksperci no i nie zawiodłem się.
Skupianie
Ogromny zbiór danych o ludziach których większość z nas zna, ale z zupełnie innej strony.
Wchodzę dzisiaj na wykop by zobaczyć co na to polscy eksperci no i nie zawiodłem się.
Skupianie

Jak ktoś zainteresowany to mogę robić update'y czy to żre czy raczej klapa. Jak tylko wdupię kasę to też napiszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak na razie postawiłem stronkę i sociale, w tym tiktoka. Jeżeli będzie ciepło to od marca będzie można rezerwować.
#motocykle
źródło: image
Pobierz@tomasz-aleksander-barania: juz gmole zamontowałem. Myślę czy montować takie wokół kierownicy jak na nauce jazdy.
@advert: dobra to założę #wynajmij125 i tam będę pisał, dzięki za pomysł
@iforgotmypass_: zakładaj
źródło: p-malpa-nosacz-janusz-memy-mem-gruby-oplatek-gratis
Pobierz@iforgotmypass_: jak to jest z uprawnieniami, przy zwykłym podstawowym prawku na samochód teoretycznie można takim moto jeździć?
No i przychodzi stary Janusz z B, co nigdy nie jeździł na motocyklu (czyli ja) i co, udostępniasz sprzęt? ( ͡° ͜ʖ ͡°)