Wpis z mikrobloga

W nawiązaniu do mojego wpisu - pierwsze moto 125 na wynajem kupione xD. Honda CB125R. Najwyżej mi rozwalą, trudno. Jakby ktoś z #warszawa chciał pośmigać to zapraszam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jak ktoś zainteresowany to mogę robić update'y czy to żre czy raczej klapa. Jak tylko wdupię kasę to też napiszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak na razie postawiłem stronkę i sociale, w tym tiktoka. Jeżeli będzie ciepło to od marca będzie można rezerwować.
#motocykle
iforgotmypass_ - W nawiązaniu do mojego wpisu - pierwsze moto 125 na wynajem kupione ...

źródło: image

Pobierz
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@iforgotmypass_: Na twoim miejscu pocisnąłbym jeszcze jakąś ofertę jak najtańszych motorków/skuterków.
Brakuje w europie tanich wypożyczalni jednośladów, wszędzie kasują więcej niż za małe auto (ty w zasadzie też).
Nie wiem ile planujesz ich mieć w ofercie ale przy małej liczbie motorków prawdopodobnie więcej się nachodzisz i nagadasz niż zarobisz ¯\(ツ)/¯
Mimo wszystko trzymam kciuki, może kiedyś będąc w Wawie też się skuszę
  • Odpowiedz
Gadałem kiedyś z gościem co też wypożycza motocykle 125 ccm i żalił się że wypożyczający dosyć często mają jakieś dzwony i niestety żywot motocykli jest dosyć krótki. Wiadome, można je naprawiać, ale np ceny części do takiej CB125R są dosyć spore (typu lagi, tarcze) i nie wiem jak jest z zamiennikami, na ile są dostępne. Zamawiając w ASO to przeważnie tydzień półtora tygodnia oczekiwania, a czasem dłużej. Tak czy inaczej możesz rozważyć
  • Odpowiedz
ścigał delikwenta

@iforgotmypass_: To nie jest takie latwe, po to wlasnie sa ubezpieczenia.

Dodatkowo za każdy dzień oczekiwania na wyrobienie w/w elementów – 100,00 zł

Nie ma opcji zeby to bylo legalne prawnie, nikt ci nie bedzie placil za sprzet ktory stoi u ciebie czy
  • Odpowiedz