Wpis z mikrobloga

Od czasu wypuszczenia "Epstein files", siedzę na reddicie dość sporo czasu by zrozumieć ile wątków jest w tym zbiorze danych, a także samemu sprawdzam źródła i czytam co ważniejsze maile.

Ogromny zbiór danych o ludziach których większość z nas zna, ale z zupełnie innej strony.

Wchodzę dzisiaj na wykop by zobaczyć co na to polscy eksperci no i nie zawiodłem się.

Skupianie się na takim miernym temacie jak modelki dające d--y jest dokładnie czymś czego spodziewałem się po tym g---o portalu. Jesteście smutnymi frustratami, prawie mi was szkoda.

#epsteinisland #epstein
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Greensy: frustraci źli że złe POLKI pisały z pdfem jakby od zarania dziejów nie było takiej grupy ludzi i tych dziewczyn by się znalazło w każdym kraju ...
  • Odpowiedz
  • 22
@KrwawySzarlatan: bo ciekaw byłem opinii polskich ekspertów i tak jak już napisałem, nie zawiedliście mnie swoim małostkowym nastawieniem
@mikau: nie jestem zły czy sfrustrowany, przykro mi że taki poważny temat spłycacie do rzeczy które na większą skalę nie mają znaczenia
  • Odpowiedz
  • 5
@Greensy

Mordziaty, a jak wczoraj wyciągnąłem wywiad gdzie modelka mówi, że to polka ją na wyspę zabrała to jestem intzelem szkalującym witaminki czy nie?
  • Odpowiedz
@Greensy: najlepsze że cały tag o przegrywqch zawalony tym jak mężczyźni są krzywdzeni przez kobiety generalizujące mężczyzn podczas gdy sami dokładnie to samo robią na podstawie zachowania kilku kobiet, obrażając tym samym swoje matki
  • Odpowiedz
bo ciekaw byłem opinii polskich ekspertów i tak jak już napisałem, nie zawiedliście mnie swoim małostkowym nastawieniem

@Greensy: Niezmiernie mi miło, że jesteś usatysfakcjonowany rezultatem, a teraz suń konto.
  • Odpowiedz