Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 3
@jutronaobiadznowuryz oj zdziwiłbyś się. Raz się ze znajomym kłóciłem, bo myślał, że jajka i mięso to same węglowodany i nie wierzył że jest inaczej xD

Oczywiście mimo tego nie przeszkadzało mu to w komentowaniu odżywiania innych, jak choćby mnie, kiedy ograniczyłem węglowodany w diecie, że jak nie będę jadł to węgli to mózg mi nie będzie pracował xD
  • Odpowiedz
@krucjan panie, na tagach kulinarnych to tu się o----------ą takie rzeczy, że ten twój as to naprawdę pikuś. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ostatnio zwykle gofry ze słodkimi dodatkami wrzuciłem to i o to potrafili się p-------ć bo "sam cukier i jak tak będę jadł to brzuch będzie wisiał jak starej k----e!". XD Tak, wykopek po jednym zdjęciu ocenił całą dietę. XD
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Krupier generalnie to tam sobie potrolować czy coś tam wytknąć to luźne rzecz, mnie tylko razi, jak ktoś komentuje w taki sposób, że sygnalizuje swoją wyższość i bycie ponad takie rzeczy, a jak prześledzisz dowolny życiorysy to u każdego znajdziesz coś o co można się przywalić co czyni każdego komentującego w taki sposób hipokrytą mniejszym lub większym, ale z reguły większym xD

W twoim wypadku komentarz "sam cukier i dieta dla
  • Odpowiedz
@moll i tak najlepsi są pizzowi puryści. XD

Jeden taki @Maldonado ciągle tu gania i wypisuje do każdego kto wrzuci pizzę "to nie jest pizza". Nie byłoby to aż tak śmieszne gdyby nie to, że typ dwa razy złapał się na moją zarzutkę, w której wyśmiał m.in. pizzę z knajpy polecanej przez Michelin. XDDDD
Krupier - @moll i tak najlepsi są pizzowi puryści. XD

Jeden taki @Maldonado ciągle t...

źródło: 1000033929

Pobierz
  • Odpowiedz
@Krupier: trzymaj xD

Z różnych kuchni świata, to właśnie kuchnia włoska przyciąga najwięcej wykolejeńców i degeneratów - świętsi od papieża, urwał ich mać!
O tych od carbonary świat już słyszał, nieśmiało przebijają ci od ragou, bo zwykły sos pomidorowy z mielonym do spadżetti to w-------l do śmietnika! Niejadalna breja, jeszcze rodzinę potrujesz.
Ale to nic. To mały Miki przy z-----h od PRAWDZIWEJ włoskiej pitcy.
Let the
  • Odpowiedz
via Android
  • 6
@Krupier tacy puryści to najczęściej neofici, którzy jeszcze parę miesięcy wcześniej w ogóle się tematem nie interesowali.

Kupi sobie taki piecyk domowy do pizzy, zamówi zestaw włoskich składników z allegro, obejrzy na jutube kilka poradników jak zrobić PRAWDZIWĄ pizzę i już rusza w świat głosić dobrą nowinę.
  • Odpowiedz