Aktywne Wpisy

Knaga_powrot +7
Gdzie wpier dolic 200k na przetrzymanie? Chce poczekać aż deweloperuchom rura zmieknie, jakieś 3 lata.
Czy obligacje skarbowe będą dobrym wyborem? #zycietruckera #gielda #obligacje
Czy obligacje skarbowe będą dobrym wyborem? #zycietruckera #gielda #obligacje

raFFcio +39
Halo @Moderacja @m__b czy wy tam jesteście normalni? Na tym portalu nie ma już żadnej treści poza ruską propagandą, pisowsko-konfederackimi spinami i fejkami oraz rasizmem i antysemityzmem. @Moderacja tak moderuje, że nie reaguje na nic, nawet na bezpośrednie zgłoszenia.
A cały tag #zydkrecikorba to już jest szczyt wszystkiego. Ledwie brałn podniósł łeb antysemityzmu w tym kraju to już się zaczęło. I nie, to nie są jedynie #
A cały tag #zydkrecikorba to już jest szczyt wszystkiego. Ledwie brałn podniósł łeb antysemityzmu w tym kraju to już się zaczęło. I nie, to nie są jedynie #

źródło: ktrkzTlHO7Iu05whvALMF91r-V_uewpoNs4t9nwm4Ow
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Oczywiście mimo tego nie przeszkadzało mu to w komentowaniu odżywiania innych, jak choćby mnie, kiedy ograniczyłem węglowodany w diecie, że jak nie będę jadł to węgli to mózg mi nie będzie pracował xD
W twoim wypadku komentarz "sam cukier i dieta dla
It's funny because it's true. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeden taki @Maldonado ciągle tu gania i wypisuje do każdego kto wrzuci pizzę "to nie jest pizza". Nie byłoby to aż tak śmieszne gdyby nie to, że typ dwa razy złapał się na moją zarzutkę, w której wyśmiał m.in. pizzę z knajpy polecanej przez Michelin. XDDDD
źródło: 1000033929
PobierzJeszcze gdyby on sam umiał robić pizzę, ale chyba go to przerasta. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kupi sobie taki piecyk domowy do pizzy, zamówi zestaw włoskich składników z allegro, obejrzy na jutube kilka poradników jak zrobić PRAWDZIWĄ pizzę i już rusza w świat głosić dobrą nowinę.