Wpis z mikrobloga

@Cadfael: bo na tradycyjnych związkach korzystają tylko kobiety. Mężczyźni przejrzeli na oczy i widzą, że to pajacowanie nie ma sensu, bo w chwili słabości laska nie da żadnego wsparcia tylko kopnie w dupę.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Mam podobnie, niestety jak już się zacznie divyzwykopem to ciężko wrócić do normalnych relacji. U mnie poprostu mogę mieć za pieniądze 8+/10 a normalnie mógłbym jedynie poderwać 5/10. Jedyny minus to że ciężko znaleźć jakąś fajną divę w ostatnich kilku latach jest dramat. Kiedyś jeden znajomy straszyl że jak poznam tą jedyna to będę żałował tymczasem kolega dalej sam a ja mam sporo relacji, wyjazdów z dziewczynami, podróży.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Widzę kolego, że przeszliśmy podobną drogę, bawiliśmy się w podobne rzecz - gdy nie posiadasz odpowiedniej kandydatki na związek, czy fwb to sponsoring młodej dziewczyny, to najlepsza opcja. Zresztą można podejść właśnie jakoś do tematu bezpieczniej i oboje zrobić sobie badania i wtedy bez gumki. Też teraz jak mam klasycznie napisać do jakiejś dziewczyny, iść na spotkanie (szczególnie z Tindera) to mi się odechciewa. Paradoksalnie i tak wydasz podobne
  • Odpowiedz