@Owlosiaty-Dzik: no po prostu Wroclaw. 7 dych za kebsa a i tak bedzie gorszy niz w Warszawie za 3 dychy. Na tym miescie spoczywa kebabowa klatwa. ale zeby wciska ludziom, ze do kebsa uzywa sie wagyu to trzeba miec fantazje
Nie sposób się nie zgodzić, we wrocku kebabów prawie tyle co żabek, wymyślają jakieś wagyu na kiju ale żeby zjeść faktycznie dobry, normalny kebab to najbliżej chyba w Poznaniu XD
I ta nazwa - "Po prostu kebab", a w menu nic co przypomina kebab ( ͡º͜ʖ͡º)
Dziś w końcu otwarcie rzemieślniczego kebsa we Wrocławiu- Po prostu KEBAB otwiera się na Północnej. Długo czekałem na to otwarcie, bo nie ma chyba w naszym mieście lokalu z kebabem w którym sami robiliby mięso, a nie pochodziłoby ono z mrożonych mielonek, w dodatku robią go z różnego
ale gdzie do niemiec, do gorlitz? Różnica parę km, to już wolę polską gospodarkę wspierać ( ͡°͜ʖ͡°)
@Owlosiaty-Dzik: Nie wiem jakie mam kebaby w Poznaniu. Wiem, że w Warszawie mam naprawdę spoko kebaby. W Gorlitz jak byłem ostatnio 3 lata temu i jadłem kebaba to był lepszy niż u nas. Jak jest teraz to nie wiem.
@Owlosiaty-Dzik: jako pochodzący z Zgorzelec obecnie od 12 lat mieszkaniec Wrocławia potwierdzam że najgorsze gUnwo w Gorlitz jest lepsza niż to co tutaj mamy. We Wro chyba jest/był jeden dobry kebs- Sultan
@Owlosiaty-Dzik: jak ktoś wcześniej pisał, URFA Kebab (patrz screen), albo Omar Kebab. Urfa imo troszkę lepsza bo własne bułki jeszcze robią.
Ta Urfa w google niby jest zamknięta, ale to działa normalnie. Po prostu oni, by mieć ulgi dla przedsiębiorców, cyklicznie zamykają lokal i otwierają z nowym właścicielem (czyli wujkiem albo bratem) xD
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
#jedzenie71 #wroclaw
źródło: 475171147_18029500763549667_5958118487166985868_n
PobierzBezczelne manipulacje
ale zeby wciska ludziom, ze do kebsa uzywa sie wagyu to trzeba miec fantazje
Nie sposób się nie zgodzić, we wrocku kebabów prawie tyle co żabek, wymyślają jakieś wagyu na kiju ale żeby zjeść faktycznie dobry, normalny kebab to najbliżej chyba w Poznaniu XD
I ta nazwa - "Po prostu kebab", a w menu nic co przypomina kebab ( ͡º ͜ʖ͡º)
https://wykop.pl/wpis/69714915/dzis-w-koncu-otwarcie-rzemieslniczego-kebsa-we-wro
Długo czekałem na to otwarcie, bo nie ma chyba w naszym mieście lokalu z kebabem w którym sami robiliby mięso, a nie pochodziłoby ono z mrożonych mielonek, w dodatku robią go z różnego
źródło: obraz_2025-01-31_135608681
Pobierz@Owlosiaty-Dzik: Nie wiem jakie mam kebaby w Poznaniu. Wiem, że w Warszawie mam naprawdę spoko kebaby. W Gorlitz jak byłem ostatnio 3 lata temu i jadłem kebaba to był lepszy niż u nas. Jak jest teraz to nie wiem.
Zresztą spore szanse, że w tym DE zapłacę
Ta Urfa w google niby jest zamknięta, ale to działa normalnie. Po prostu oni, by mieć ulgi dla przedsiębiorców, cyklicznie zamykają lokal i otwierają z nowym właścicielem (czyli wujkiem albo bratem) xD
źródło: Screenshot_2025-01-31-18-42-21-196_com.android.chrome
Pobierz@Megidox: co to za miejscowość "Zgorzelce"? ( ͡° ͜ʖ ͡°)