Wpis z mikrobloga

@masonios72 +23
Dziś w końcu otwarcie rzemieślniczego kebsa we Wrocławiu- Po prostu KEBAB otwiera się na Północnej.
Długo czekałem na to otwarcie, bo nie ma chyba w naszym mieście lokalu z kebabem w którym sami robiliby mięso, a nie pochodziłoby ono z mrożonych mielonek, w dodatku robią go z różnego
PurpleHaze - @Owlosiaty-Dzik: zle sie zestarzalo (✌ ゚ ∀ ゚)☞

https://wykop.pl/wpis/69...

źródło: obraz_2025-01-31_135608681

Pobierz
  • Odpowiedz
ale gdzie do niemiec, do gorlitz? Różnica parę km, to już wolę polską gospodarkę wspierać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Owlosiaty-Dzik: Nie wiem jakie mam kebaby w Poznaniu. Wiem, że w Warszawie mam naprawdę spoko kebaby. W Gorlitz jak byłem ostatnio 3 lata temu i jadłem kebaba to był lepszy niż u nas. Jak jest teraz to nie wiem.

Zresztą spore szanse, że w tym DE zapłacę
  • Odpowiedz
@Owlosiaty-Dzik: jako pochodzący z Zgorzelec obecnie od 12 lat mieszkaniec Wrocławia potwierdzam że najgorsze gUnwo w Gorlitz jest lepsza niż to co tutaj mamy. We Wro chyba jest/był jeden dobry kebs- Sultan
  • Odpowiedz
@Owlosiaty-Dzik: jak ktoś wcześniej pisał, URFA Kebab (patrz screen), albo Omar Kebab. Urfa imo troszkę lepsza bo własne bułki jeszcze robią.

Ta Urfa w google niby jest zamknięta, ale to działa normalnie. Po prostu oni, by mieć ulgi dla przedsiębiorców, cyklicznie zamykają lokal i otwierają z nowym właścicielem (czyli wujkiem albo bratem) xD
MuszeZalozycKontoByFiltrowacGowno - @Owlosiaty-Dzik: jak ktoś wcześniej pisał, URFA K...

źródło: Screenshot_2025-01-31-18-42-21-196_com.android.chrome

Pobierz
  • Odpowiedz