Wpis z mikrobloga

@Owlosiaty-Dzik: Oni są naprawdę powaleni.

Nie sposób się nie zgodzić, we wrocku kebabów prawie tyle co żabek, wymyślają jakieś wagyu na kiju ale żeby zjeść faktycznie dobry, normalny kebab to najbliżej chyba w Poznaniu XD

@Owlosiaty-Dzik: Bliżej masz do Niemiec niż do Poznania. Natomiast najgorsze to jest, że w tym mieście najlepsze jest sieciówka jaką
  • Odpowiedz
ale gdzie do niemiec, do gorlitz? Różnica parę km, to już wolę polską gospodarkę wspierać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Owlosiaty-Dzik: Nie wiem jakie mam kebaby w Poznaniu. Wiem, że w Warszawie mam naprawdę spoko kebaby. W Gorlitz jak byłem ostatnio 3 lata temu i jadłem kebaba to był lepszy niż u nas. Jak jest teraz to nie wiem.

Zresztą spore szanse, że w tym DE zapłacę
  • Odpowiedz
@Owlosiaty-Dzik: jako pochodzący z Zgorzelec obecnie od 12 lat mieszkaniec Wrocławia potwierdzam że najgorsze gUnwo w Gorlitz jest lepsza niż to co tutaj mamy. We Wro chyba jest/był jeden dobry kebs- Sultan
  • Odpowiedz
@Owlosiaty-Dzik: jak ktoś wcześniej pisał, URFA Kebab (patrz screen), albo Omar Kebab. Urfa imo troszkę lepsza bo własne bułki jeszcze robią.

Ta Urfa w google niby jest zamknięta, ale to działa normalnie. Po prostu oni, by mieć ulgi dla przedsiębiorców, cyklicznie zamykają lokal i otwierają z nowym właścicielem (czyli wujkiem albo bratem) xD
MuszeZalozycKontoByFiltrowacGowno - @Owlosiaty-Dzik: jak ktoś wcześniej pisał, URFA K...

źródło: Screenshot_2025-01-31-18-42-21-196_com.android.chrome

Pobierz
  • Odpowiedz