Aktywne Wpisy
eleganckichlopak +1219
Viado +37
dla fajnopolactwa z wykopu nie ma znaczenia że TVP została przejęta przez tuska nielegalnie, ważne że kaczyński jest smutny a praworządność to hehe jest ważna jak julki chcą się skrobać, a teraz śpiewamy DE-MO-KRA-CJA
#tvpis #sejm #media #tvp #konfederacja
#tvpis #sejm #media #tvp #konfederacja
Długo czekałem na to otwarcie, bo nie ma chyba w naszym mieście lokalu z kebabem w którym sami robiliby mięso, a nie pochodziłoby ono z mrożonych mielonek, w dodatku robią go z różnego rodzaju mięs (nawet z dziczyzny czy perliczek).
Ich restauracja w Radomiu ma bardzo dobre recenzje, mam nadzieję, że powtórzą sukces we Wrocławiu, lecę dziś spróbować (ʘ‿ʘ)
https://www.facebook.com/poprostukebab
#jedzenie71 #wroclaw #wpk
#jedzenie71 #wroclaw
@masonios72: nie no kolego, ale szanujmy sie ¯\_(ツ)_/¯
@masonios72: ty chyba z Pasibusa spadłeś na łeb xD.
Nie wiem też czy @Iudex nie dzielił się swoją opinią.
@PurpleHaze: Mimo wszystko do rogatek miasta od Północnej jeszcze daleko. Natomiast fakt, jechać tam specjalnie na Kebab to lekka przeginka.
@Darth_Gohan: No jadłem w cebuli dwa razy: raz na festiwalu jakimś, a potem w nowym punkcie na Kilińskiego. Nie ma co do tego trzepać, to jednak ciągle tylko kebab. Mają fajne ciasto, mięso jest dobre, sosy też, jako ciekawostka dali mi do bułki piekielnie ostrej oliwy. Sypią też serem po wierzchu. Ale jak czekałem na kebsa i wrzucili komuś frytki na frytkownicę, to myślałem że pawia puszczę, a kurtka
Btw. Kebz to chyba największy kebabowy zjazd, po otwarciu specjalnie pojechałem na drugi koniec miasta tam zjeść, było smacznie, choć nie tanio, ostatnio zamówiłem zestaw do roboty i
@masonios72: No Kebz dzisiaj nie oferuje nic sensownego, natomiast nadal mam w głowie odciśniętą traumę po parszywym kebsie jakim jest Zahir. W
Nad Zahirem to lepiej spuścić zasłonę milczenia. Dla mnie naprawdę nie ma nic złego jak kebab nie będzie wybitny, ale niech trzyma poziom sensownie i niech nie będzie po nim problemów żoładkowych.
@masonios72: W tej części miasta jest w ogóle kiepsko z gastronomią niestety.
Kebab rzemieślniczy XDDDD
@Darth_Gohan: Ja wiem czy mitologii. Oni po prostu dobrze to robią, a u nas kebaby zaczynały od belek z zawartością mięsa 60%. Więc teraz jak ktoś zrobi coś z mięsa albo w innym stylu to są zachwyty.