Aktywne Wpisy
tomasztomasz1234 +606
Zobaczcie jak na zamkniętych grupach lekarze organizują lobbing. Rzecznik Izby lek. Kosikowski sam nie do końca wie, co konkretnie ma być sparaliżowane jak zrobi się limit pensji lekarzy, więc prosi o "amunicję" xDD
Wręcz podziwiam to środowisko, nikt tak bezwzględnie nie broni swoich interesów. Ciągle organizują się, żeby grzać swoje. Całkiem skutecznie, niektórzy nawet na Wykopie łykają jednocześnie bajki o "przeciętnych zarobkach 20-25k" i "kompletnym paraliżu po ograniczeniu pensji do 48k". A
Wręcz podziwiam to środowisko, nikt tak bezwzględnie nie broni swoich interesów. Ciągle organizują się, żeby grzać swoje. Całkiem skutecznie, niektórzy nawet na Wykopie łykają jednocześnie bajki o "przeciętnych zarobkach 20-25k" i "kompletnym paraliżu po ograniczeniu pensji do 48k". A
źródło: rzecznik
Pobierz
MrBeast +251
źródło: G4rRjr2XIAAmwcF
Pobierz

Wczoraj odebrałem wyniki z tomografu, żadnych nawrotów i żadnych przerzutów. Wszystko zniknęło mam nadzieję, że definitywnie.
Trzy cykle chemioterapii i 36 naświetlań przyniosło skutek. Tzw. radiochemioterapia radykalna, bo na operację już się chyba nie nadawałem. Nie chcę się rozpisywać o szczegółach. Piszę o tym dlatego, abyście mieli świadomość, że onkologia działa i że naprawdę rak to nie wyrok. Zabili tkanki nowotworowe - reszta została praktycznie nienaruszona.
Trzeba zachować nadzieję, nie przejmować się zbytnio, żyć chwilą i cieszyć się każdą chwilą. A co najważniejsze kochać najbliższych i liczyć na tą miłość.
#zdrowie #medycyna #onkologia #rakcontent #nowotwory #wpismotywacyjny #swiadectwo
źródło: 1738322721126sm
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: IMG_2023-07-27-103438
PobierzNie piszę tego złośliwie, tylko dlatego, że ta pretensja 'jak to, mówili że jestem wyleczony' jest okrutna.
Co roku badanie dermatologiczne.
Kontrola urologiczna od 40 rz. (Wczesniej usg jąder do decyzji).
Szczepienie przeciw HPV, WZW B.
Diagnostyka w sytuacji objawów.
Jeśli ktoś twierdzi, że oznaczanie markerów ma sens, to nie wie o czym mówi.
gratki