Aktywne Wpisy

wojtek-polki +936
Czyli mężczyzna który:
-ma ciągłość zatrudnienia
-nie był na L4 w ciąży
-nie był na macierzyńskim
-nie pobiera świadczeń na dziecko (800+ itp)
-nie korzysta z opieki nad chorym dzieckiem
-ma ciągłość zatrudnienia
-nie był na L4 w ciąży
-nie był na macierzyńskim
-nie pobiera świadczeń na dziecko (800+ itp)
-nie korzysta z opieki nad chorym dzieckiem
źródło: temp_file1429150910024872164
Pobierz
Bill_Kilgore +608
źródło: 1000059447
Pobierz

Oto moje pierwsze przemyślenia, wrażenia oraz uzasadnienie dlaczego zdecydowałem się akurat na taką zmianę:
LINK: https://www.youtube.com/watch?v=AODyIGOlMKU
#tesla #samochody #tesladaily #samochodyelektryczne #elektromobilnosc #alfaromeo
źródło: tesla
Pobierz@MasazProstaty: tak się stanie zaraz po tym, jak zrezygnujemy z internetu i smartphonów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MasazProstaty: aż sobie wbiłem do planera, jak taka trasa mogła by wyglądać.
Jadąc Modelem 3, Long Range, zaczynając z pełną baterią, kończąc na 30% (dość
@anonimowy_programista: Nic dziwnego, wynika to z tak prostego faktu iż tesla kilka lat temu zwyczajnie była w ten sposób przedstawiana przeciętnemu polskiemu zjadaczowi chleba.
Tak, to prawda. Problem w tym, że nie każdy chce/potrzebuje/stać go na samochód w tej cenie. Teslarze zawsze się chwalą, że mają 3s do setki, po czym piszą że w trasę to i tak się jeździ tylko czasami. Gdzie sens, gdzie logika?
Dopóki w Polsce to egzotyka, do tego nieznana i wywołująca emocje to tak będzie. Gdyby 100 lat temu był YT było by to samo z
@mlodir: autor tego filmu posiada konto na YouTube od 11 lat i ma wrzucone na kanale kilkadziesiąt filmów. By to sprawdzić, wystarczyło kliknąć dwa razy i przescrolować.
Ciekawe w ilu jeszcze przypadkach wmawiasz sobie, że świat wygląda dokładnie tak jak Twoja wizja
Tak wygląda zgrubsza mój zasięg na 80% baterii. Czyli mozna dojechać do miasta w kole i jeszcze się pokręcić odbębnić spotkanie i jeśli w tym czasie nie można było się naładować to trzeba
źródło: zasieg
Pobierz