Wpis z mikrobloga

Gdzieś widziałem, że te eprostytutki nie używają nazwy only fans tylko "niebieska platforma", tak jakby było się czegoś wstydzić, a przecież praca jak praca, prawda?( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Nighthuntero: Szczerze wątpię. Z jednej strony przeszukując sieć cięzko w ogóle powiązać te dwie frazy ze sobą. Google zwraca bardzo niewiele.
A z drugiej strony, tej wazniejszej, w brytyjskim slangu określenie 'blue' to właśnie taki eufemizm dla treści erotycznych. Nie wiem jak często
  • Odpowiedz
@GodEmperorWasRight nie wierzę w te ich zarobki na of. Przecież tam już jest spora konkurencja, nie wierzę w to że jest tylu chętnych żeby oglądać jakieś Julki z Polski, gdzie mają do wyboru dużo lepsze laski, które pokazują więcej. Zarobia pewność z 200$ miesięcznie, ale wstyd się przyznać. Chodzi całymi dniami pod złotymi i szuka ludzi którzy ją rozpromuja
  • Odpowiedz
@jakacper: Wiesz zależy ile to dla ciebie te kosmiczne zarobki. Są tam osoby które zarabiają milion dolców miesięcznie. A ta z filmu co, że zarobiła kilkadziesiąt koła? Myślę, że to możliwe. Ten argument o "pokazywaniu więcej" nie ma sensu stary bo przecież za darmo masz dosłownie w internecie dostępne wszystko a i tak płacą. Po prostu są kraje i ludzie dla których te 20$ na miecha to jak dla ciebie
  • Odpowiedz
@jakacper: @GodEmperorWasRight Mediana zarobków na OF to 150 USD. Jest kilka panien, które zarabiają miliony, ale struktura tych wpłat jest dziwna- w sensie trochę po kilka tys dolarów, ale główne zarobki to dosłownie od 2-5 podmiotów po kilka milionów dolarów. Jak ktoś rozdaje w jednej wpłacie 5 mln USD lekką ręką onlyfansiarze to raczej stać go na własny harem. Chyba, że to pralnia brudnych pieniędzy, czym zresztą jest często
  • Odpowiedz
@djtartini1: To nie jest dziwne tylko rozkład pareto - 20% osób zgarnia 80% zarobków. A że próg wejścia jest niebywale niski bo dosłownie każdy sobie może za darmo tam konto założyć to chyba oczywiste, że mediana zarobków nie będzie wysoka. To samo mógłbyś powiedzieć np o Youtubie. Większość osób tam nic nie zarabia ale nawet w Polsce jest wiele kanałów które spokojnie zarabiają niezłe pieniądze.
  • Odpowiedz
@djtartini1: Po pierwsze: nie masz danych więc nie wiesz jak wygląda tam struktura zarobków a najpewniej jest tak jak powiedziałem bo to jest matematyczna formułka która się przeważnie sprawdza. Po drugie p---------a nie może być pralnią brudnych pieniędzy bo jest nielegalna, nie wiem czy ty rozumiesz na czym polega pranie brudnych pieniędzy. Nie jest to tak prosto zrobić jak ci się wydaje w czymś takim jak ONLYFANS bo te wszystkie
  • Odpowiedz
Po drugie p---------a nie może być pralnią brudnych pieniędzy bo jest nielegalna, nie wiem czy ty rozumiesz na czym polega pranie brudnych pieniędzy.

@GodEmperorWasRight: Zazwyczaj jak to jest z magicznymi formułkami, nie są prawdziwe. https://social-rise.com/blog/average-onlyfans-income Tych babek co zarabiają miliony dolarów jest tak jak napisałem- kilka na całym świecie i ich wpłaty są dziwne.
No i to nieprawda, że nie są legalni- OF działa legalnie (w sensie nie jest prostytucją
  • Odpowiedz
@djtartini1:

Jak ktoś rozdaje w jednej wpłacie 5 mln USD lekką ręką onlyfansiarze to raczej stać go na własny harem

To mnie właśnie dziwi. Czasami na wykopie ktoś wstawiał nagrania, gdzie może nie tyle onlyfansiary, co streamerki z twitcha, miały spotkanie z najhojniejszymi donejtorami. Kurde, praktycznie zawsze to były jakieś totalne "piwniczaki", nie obrażając nikogo. Tacy goście potrafili zostawić w donejtach tysiące miesięcznie xd K---a, przecież za te pieniądze mógłbyś
  • Odpowiedz