Aktywne Wpisy

runnerrunner +4
Dotychczas używałem Yanosika wiadomo, z wzg na ostrzeżenia o suszarkach i fotoradarach. Mam jednak wrażenie, że mapy google są dokładniejsze i jakoś ogólnie lepiej ogarniają sytuację na drogach.
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
źródło: temp_file3046532179996608092
Pobierz
WielkiNos +103
źródło: temp_file3706475944364210757
Pobierz

1. Pasjonacik ideowiec niedługo po studiach (ale programować zaczął w przedszkolu) który jeszcze nie zna życia, myśli że zawojuje świat więc jest nadmiernie ambitny i nadmiernie się stara i próbuje narzucić tempo zespołowi podrzucając szefostwu pomysły i próbując wprowadzać innowacje w spokojnym i skostniałym projekcie gdzie każdy chce odbębnić na luzie dzień jak codzień i iść do domu. Często organizuje dużo niepotrzebnych meetingów na których przedstawia swoje "genialne" pomysły.
2. Zasiedziały senior dziaders który robi w jednej firmie 10 czy 20 lat i dostał tytuł seniora bardziej za staż pracy niż za faktyczne umiejętności i uważa że za ten staż pracy należy mu się szacunek i automatycznie jest w każdym aspekcie od ciebie który niedawno dołączyłeś do firmy. Nie podskoczysz mu, nie zwrócisz mu uwagi, nie zasugerujesz nic bo to się od razu spotka z agresją. Manager też mu nie podskoczy, nie ustawi go do pionu ani nie wywali bo sam pracuje dużo krócej od niego xD. Więc dziaders tak siedzi i wprowadza toksyczność w codziennej pracy z którą nikt nic nie robi.
#pracbaza #pracait #programista15k #januszex #januszebiznesu #korposwiat
ad.1 on jeszcze nie wie, że jego praca nie jest do realizacji ambicji młodego kuca tylko generowania zysku xD
ad.2 takich cwaniaków to widziałem jak wyrzucali z dnia na dzień gdy wyszło, że wałki robili na budżecie na konferencje xddd