@Phallusimpudicus: Zabawne jak gracze siedli akurat na tą grę kiedy w większości gier realia historyczne są powiedzmy lekko mówiąc umowne. Black ops 1 który ma 6 godzinnego singla i jest uznawany za jedno z lepszych gier ma ponad 200 błędów historycznych xD
@orgin246: chodzi bardziej o to że wiśnie kwitną na wiosnę na arbuzy zbiera się w lato. Już pomijając to że arbuzów wtedy nie było, a jak już się pojawiły to były bardzo drogie i zapewne mniejsze niż te które pokazują w AC:S.
Twórcy tej gry chwalili się kiedyś że działają razem ze specjalistami aby zrobić jak najbardziej zgodna historycznie Japonię.
@Phallusimpudicus: A żeby było śmiesznie... w Japonii są wiśnie, które kwitną o różnych porach roku. Raz pod zamkiem w Himeji widziałem kwitnące wiśnie 30 października!
@KosmicznyNalesnik: dla mnie to jest czepianie się na wyrost by się czepiać. Jestem tak stary, że znam to co o------o Konami na E3. Tj. powiedzieli, że gra jest zgodna historyczna, a na gameplayu wojownik walczył z wielkim krabem. https://www.youtube.com/watch?v=fMfapDlm9UY
@orgin246: Gdzie tu powiedzieli, ze gra jest zgodnie historyczna? Dziwne, ze jakos do 300 czy innego God of War (tych starych) nie pamietam podobnych komentarzy.
@krzywy_kanister: po prostu się d---------m jak wy XD Jak widać na filmie mówią, że bazują na historii i bitwach. Jeb gigantyczny krab. Chłop Ubi wyjaśniał nawet cymbałom i przepraszał (nie wiem po co), że to ciągle giereczka jest była i będzie i nie jest ona zgodna historicznie tylko jest historical fiction i chcą by jak najmocniej oddała klimatem. Dziwne, że nikt się nie d---------ł o pistolet w karwaszu Ezzia, który
@Argonzz: dlatego należy trzymać kcuku że zatoną z głośnym gulgotem... A na miejscu Tencenta to zrobiłbym remake tej gry z właściwym poziomem dbania o detale i szacunkiem do kultury Japonii i cieszył się z rekordów sprzedaży.
Dopiero taka perspektywa może otrzeźwi pozostałe wokeizmy.
@orgin246: Ale po co ty do mnie to piszesz? Nie jestem typowym wykopkiem ktory jakos zapomnial, ze w AC od poczatku byly cuda na kiju, jakies magiczne kule, kije, animusy. @hiperchimera Kolejny troll ktory bredzi o woke majac problemy z podstawowym czytaniem ze zrozumieniem.
źródło: image
PobierzNo, ale arbuzy
Komentarz usunięty przez moderatora
Twórcy tej gry chwalili się kiedyś że działają razem ze specjalistami aby zrobić jak najbardziej zgodna historycznie Japonię.
Hitem tej gry jest poziom rozgrywki
Idziesz na samuraja w pełnej zbroi - jesteś cienki i umierasz
Podchodzisz jeszcze raz i tym razem jest bez zbroi XD
Żeby gra nie była za trudna ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jak widać na filmie mówią, że bazują na historii i bitwach. Jeb gigantyczny krab.
Chłop Ubi wyjaśniał nawet cymbałom i przepraszał (nie wiem po co), że to ciągle giereczka jest była i będzie i nie jest ona zgodna historicznie tylko jest historical fiction i chcą by jak najmocniej oddała klimatem.
Dziwne, że nikt się nie d---------ł o pistolet w karwaszu Ezzia, który
@CosyGrave: arbuzy*
Dopiero taka perspektywa może otrzeźwi pozostałe wokeizmy.
podobnie jak cały wątek Prekursorów i ich artefaktów
w każdej części da się wyciągnąć tego typu głupoty tyle, że wcześniej nie było modne wieszanie psów na tej serii o każdą pierdołę
No właśnie te postacie oprócz głównych to gadające kukły xd
@hiperchimera Kolejny troll ktory bredzi o woke majac problemy z podstawowym czytaniem ze zrozumieniem.