Aktywne Wpisy

zasadzka01 +372
Mirki proszę, polechtajcie moje ego. Zrobiłem pizzę w domu, z której jestem tak dumny, że tworzę tej wpis. #pizza #gotujzwykopem jestem z niej mega dumny
źródło: temp_file1691104359560814974
Pobierz
HardWax +12
źródło: main_16_relaks_na_pla_y
Pobierz

źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: temp_file2399274529348435855
PobierzByście się d------i do tego, że postacie są jak kukły to bym jeszcze zrozumiał, ale do melonów dla mudżyna? XD
@orgin246: Tu chodzi o arbuzy i takie przeświadczenie, że murzyni w USA jedzą właśnie arbuzy i gracze w Japonii i USA się śmieją z Ubisoftu.
@orgin246: Jest duża różnica w subtelnej zmianie historii pod fabułę jak to robił w początkowych częściach Ubisoft gdzieś do powiedzmy Syndicate a ordynarnym zmienianiem historii bo nie chciało nam się sprawdzić lub zatrudniliśmy historyków z przeceny z Carrefoura którzy sami sobie na wiki robili artykuły albo pisali ciekawe książki yaoi.
Ten argument z
@djtartini1:
A może to jakiś dev-śmieszek z ubisoftu je wrzucił do gry jako easter-egg i takie mrugnięcie okiem, że jemu też się te pomysły góry nie podobają.
No i odpowiedz sobie tak szczerze sam przed sobą. Czy jakby ci o tym ktoś nie powiedział to byś wiedział? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo ja np. też nie wiedziałem o obrazie japończyków premierą 20 marca. Dobrze, że NIntendo wiedziało i
źródło: image
PobierzCome on, jakiś florysta się znalazł i punktuje takie g---o, nikt kto zagra w tą grę nie zwróci na to uwagi, jest milion innych gorszych rzeczy
Przecież niemożliwe jest że będą promować grę symbolem ataku na Hiroszimę - zniszczoną bramą Tori.
Przecież niemożliwe jest że gra będzie miała premierę w rocznicę największego ataku terrorystycznego w historii Japonii po 2 wojnie światowej.
I tak dalej
@Argonzz Jakby pierwszy raz Ubisoft odwalalal fuszerke no ale te ich gry kopiuj wklej sie sprzedaja od lat tak jak Call of Duty.
źródło: photofunky
Pobierz