Aktywne Wpisy

Hej, czy mam szanse znaleźć chłopaka? Mój opis: ok. 35 lat, niski wzrost, wysokie BMI, z urody to myślę, że mocne 3/10 w skali wykopka, zarobki minimalne, ale za to mało jem. #zwiazki #niebieskiepaski

Tetsuya +84
Ktoś jest obeznany jak się robi większe kampanie reklamowe na FB i Twitterze? Moglibyśmy zrobić jakąś zrzutkę i zacząć promować związki izraelitek z palestynczykami i murzynami w izraelskich mediach społecznościowych.
#zydkrecikorba #pytaniedoeksperta
#zydkrecikorba #pytaniedoeksperta
źródło: fbe63f4d7c9b027bd49ad4d459f972326853b2691a5d792979249398737f6baf
Pobierz

POLECAM w chooy. 1,5 godziny pięknej orki cieciembiorców na B2B xD
TLDR filmu: kontraktornie robiące dla CISCO na początku dawali CRUDiarzom 2 lata na B2B do 10k netto b2b a potem dopiero cywilizowana umowa o pracę z CISCO albo wylot z firmy/kontraktornii
Jednakże skapli się, że polscy CRUDiarze sie nie buntują wiec zrobili umowę z kontraktornią która jest zarajestrowana poza PL/UE w Jordanii xD Więc zgodnie z naszym prawem nie podlega prawu polskiemu/europejskiemu, stawowi tylko wykroczenie że firma działająca w Polsce nie jest zarejestrowana
Tak więc CRUDiarzy na B2B gdyby chcieli to mogliby nawet oszukać na hajs i nie płacić za faktury i by musieli wysyłać pisma do Jordańskiego sądu bo polskie sądy nic by nie mogły zrobić xDD Całkowicie pozbawienie się praw pracowniczych
źródło: IT1
Pobierzźródło: IT2
Pobierzźródło: IT3
Pobierzźródło: IT3
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu