Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Za to kazdy telefon z Androidem można i to bez większych problemów

@DavyX: no tak średnio bym powiedział. Nieaktualne od lat

pełne aktualizacje przez 5 lat.. Szczerze? Mam swojego redmi note 2, którego używam do puszczania muzyki latem w ogrodzie i wiesz co? Nie widzę żadnej funkcji której by mi brakowało względem współczesnego androida, a redmi note 2 skończył aktualizacje na androidzie 6 XD Działa wszystko co jest potrzebne
Oglądam co rok konferencje
  • Odpowiedz
  • 0
@Norskee: no to cieszę się że TOBIE nie brakuje niczego xD kończę dyskusje bo jak typowy androidziarz unikasz odpowiedzi albo jakieś podajesz jakieś nie na temat
  • Odpowiedz
  • 0
@Massiv: ja nigdzie tego porównania nie zrobiłem. Za to kolega wyżej na moje wymagania czego oczekuje od telefonu, odpowiedział że ma poco f iles tam i że jemu wystarczy. Więc zapewne mi też by wystarczył (tak przynajmniej rozumiem jego logike)
  • Odpowiedz
@DavyX: najgłośniej krzycza te osoby które iphona trzymały w Media Expert czy innym tego typie sklepu i tylko się w niego wpatrywał jak małpa, albo odpalił aparat i zrobil zdjęcie, chciał ustawić na tapetę ale nie podumał jak to się robi i odłożył.
  • Odpowiedz
Jeszcze te kilkanaście lat temu miało to jakieś uzasadnienie ale teraz?

@DavyX: właśnie na odwrót. Mam iPhone'a i od kilku lat to jest dziadostwo straszne. Skupiają się na AI które im nie wychodzi a bugami w ogóle się nie przejmują.
  • Odpowiedz
będę go miał przez kilka lat i wyjdzie mi to lepiej niż kupować jakieś obsrane xiaomi po 1000zl co roku bo dłużej nie uciągnie

@DavyX: Do niedawna używałem motoroli kupionej w 2019 r. za 800 zł. Przestałem, bo ją podtopiłem (choć dalej działa), poza tym ma pobity ekran.
  • Odpowiedz
@DavyX: "Te osobniki nie mogą pojąć że jak kupię ten telefon za 5 czy nawet 6 tysięcy to będę go miał przez kilka lat i wyjdzie mi to lepiej niż kupować jakieś obsrane xiaomi po 1000zl co roku bo dłużej nie uciągnie." no kurła wcale nie zrobiłeś takiego porównania xD
  • Odpowiedz
@DavyX ogólnie i tak i nie sam wymieniłem po latach android na iphone i cały czas uważam, że taki pixel jest lepszy niż iphone. Na androida już się raczej nie przesiądę, ale powody są inne niż te o które ludzie toczą wojnę xD
  • Odpowiedz
Nigdy nie widziałem żeby ktoś kto ma iphone zaczął temat

@DavyX: no jak nie widziałeś, dzisiaj widzisz, spójrz w lustro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@DavyX: naprawde tak bardzo cie boli cena iphona ze musisz sobie i wszystkim wokol udowadniac ze warto bylo go kupowac? telefon jak telefon, ja uzywam bo mi sie podoba jakie zdjecia robi ale nie oszukujmy sie ze to jest jakis eksklusywny produkt i ze w czyms jest lepszy niz konkurencja z tej samej polki xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Massiv: nie robiłem porównania telefonów tylko dałem przykład argumentów których bojowka androida używa. Czytaj ze zrozumieniem.
Nigdzie nie napisałem że mój Ajfon za 5k robi lepsze zdjęcia niż android za 1k no ale czego ja oczekuje xD
  • Odpowiedz
  • 0
@The_Rainman: zgadzam się, dlatego też jako jeden z powodów dla których lubię iPhone to bezpieczeństwo i ich zabezpieczenia. Juz ktoś wyżej próbował to zbić że jakieś POCO jest wystarczające - Ci ludzie nie rozumieją w ogóle nic co jest napisane, napiszesz wypracowanie a oni to wszystko oleją i stwierdza ze kupujesz dla znaczka apple
  • Odpowiedz