Aktywne Wpisy

peanut_whu +691
Z okazji świątecznego #rozdajo jeden mirek lub mirabelka otrzyma ode mnie ręcznie wykonany pasek na wymiar, bo kto to widział, żeby człowiek chodził w jakimś syfie z sieciówki, co to się kruszy w rękach po roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na pasku mogę wybić inicjały na życzenie.
Pasek jaki jest, każdy widzi – prosty i pancerny, w zasadzie na całe życie, bo składa się tylko z trzech elementów: jednolitego
Na pasku mogę wybić inicjały na życzenie.
Pasek jaki jest, każdy widzi – prosty i pancerny, w zasadzie na całe życie, bo składa się tylko z trzech elementów: jednolitego
źródło: 1000061518
Pobierz
MonazoPL +139

@DavyX: no tak średnio bym powiedział. Nieaktualne od lat
pełne aktualizacje przez 5 lat.. Szczerze? Mam swojego redmi note 2, którego używam do puszczania muzyki latem w ogrodzie i wiesz co? Nie widzę żadnej funkcji której by mi brakowało względem współczesnego androida, a redmi note 2 skończył aktualizacje na androidzie 6 XD Działa wszystko co jest potrzebne
Oglądam co rok konferencje
@DavyX: właśnie na odwrót. Mam iPhone'a i od kilku lat to jest dziadostwo straszne. Skupiają się na AI które im nie wychodzi a bugami w ogóle się nie przejmują.
@DavyX: Do niedawna używałem motoroli kupionej w 2019 r. za 800 zł. Przestałem, bo ją podtopiłem (choć dalej działa), poza tym ma pobity ekran.
@DavyX: no jak nie widziałeś, dzisiaj widzisz, spójrz w lustro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nigdzie nie napisałem że mój Ajfon za 5k robi lepsze zdjęcia niż android za 1k no ale czego ja oczekuje xD
@DavyX: wygrałeś vikoppe, bo parskłem.