Aktywne Wpisy

Dorciqch +138
źródło: temp_file8589038139457099639
Pobierz
wjtk123 +167
Słucham Państwa, komu się Polska nie podoba i chciałby ponownie wziąć udział w narodzinowej loterii? xD
#polska #swiat #mapa #ciekawostki #statystyka
#polska #swiat #mapa #ciekawostki #statystyka
źródło: IMG_9995
Pobierz

Nigdy nie widziałem żeby ktoś kto ma iphone zaczął temat do użytkownika androida że android to gowno.
Za to nie raz byłem świadkiem sytuacji odwrotnych xD
źródło: IMG_2282
PobierzSwojego poco X3 pro za 1000 też nie wymieniam bo i tak koniec końców jest dużo za szybki do tego do czego go używam. Nic mi się nie zacina, po 3 latach straciłem jakieś 10% z sot
Zdjęcia robię rachunków. Messenger ani wykop się nie zacinają
Różowy w pracy narzeka bo szefowa kupiła iPhona i jak się okazało nie da się być zalogowanym na dwa konta na
mam iphona i jakos sie do niego przyzwyczailem, ale nie zamierzam krytykowac androidziarzy, bo w sumie obie technologie maja swoje plusy i minusy. Dodatkowo nie wiadomo, ktora obecnie prowadzi w wyscigu technologicznym.
Plusuje bo szanuje !
To co napisałem "płynność systemu, długie aktualizacje i zabezpieczenia" dostanę na co najmniej 5 lat w tym twoim POCO za 1k? No raczej nie, żeby telefon był płynny przez tyle lat i miał te aktualizacje trzeba kupić jakiegoś flagowca jak S24 za 4k - i to już nie jest przepłacone w takim razie?
Bezpieczeństwo systemu w ogóle pomijam bo android do iOS
A co tego bezpieczeństwa to już się nawet nie bbede rozpisywał. Wystarczy że iPhone to jedyny telefon który ukradziony lub znaleziony będzie służył za cegłę - bo nie da się go w żaden sposób odblokować.
Za to kazdy telefon z Androidem można i to bez większych problemów
Ja też miałem służbowego Samsunga i najbardziej mnie r-------o że jak ktoś dzwonił a akurat miałeś odblokowany telefon to najpierw wibrował przez 2-3 sekundy i dopiero się pokazywało że ktoś dzwoni. Czaisz? Odbieranie połączeń nawet lagowalo xD
Dla >90% uzytkowników japkofon jest spoko, ale Ci sami użytkownicy nie odczują wiekszej różnicy w funkcjonalności między japkiem a androidem