Aktywne Wpisy

mickpl +519
Ale to jest chrzanienie, że młodzi Polacy nie decydują się na dzieci, bo sprawa kulturowa.
To też. Ale trzeba mieć serio mocne klapki na oczach, żeby nie wiedzieć, że ogromnym problemem jest dostęp do mieszkań. Para przed 30 jest totalnie priced out jeśli chodzi o mieszkanie "pod dzieci" czyli minimum 80 metrów i blisko do pracy.
Racją stanu jest jak najszybsze dostarczenie dużej ilości państwowych mieszkań pod tani najem dla młodych par, które decydują
To też. Ale trzeba mieć serio mocne klapki na oczach, żeby nie wiedzieć, że ogromnym problemem jest dostęp do mieszkań. Para przed 30 jest totalnie priced out jeśli chodzi o mieszkanie "pod dzieci" czyli minimum 80 metrów i blisko do pracy.
Racją stanu jest jak najszybsze dostarczenie dużej ilości państwowych mieszkań pod tani najem dla młodych par, które decydują

heksengerg +27
Dziewczyny, 7 marca bylam na powiększaniu ust 1 ml, dzisiaj byłam dodać 0,5 ml. Czy według was to są dobrze zrobione usta? Bo mi coś dziwnie to wygląda.
#usta #beauty #rozowepaski
#usta #beauty #rozowepaski
źródło: temp_file8155344116772793467
Pobierz

Rzadko zdarza mi się myśleć o tym plebsie z androidem ale ostatnio zacząłem się zastanawiać skąd u nich to ciągła potrzeba wykrzykiwania że iPhone jest c-----y i android to jedyny słuszny wybór. Jeszcze te kilkanaście lat temu miało to jakieś uzasadnienie ale teraz?
"Uga buga Ajfon przepłacone gowno" - mało inteligentna formo życia praktycznie każdy telefon kosztuje tyle co iphone albo drożej
"mogę kupić jakiś za 1k i też będzie robił to samo" - przy czym będziesz musiał przekonywać sam siebie że telefon wcale Ci się nie zacina xD
"telefon dla szpanu" - iPhone który jest chyba najpopularniejszym telefonem na świecie jest dla szpanu pewnie
"ograniczony system i przestarzałe rozwiązania" - jeden argument z którym mógłbym się zgodzić ale jak wejdziesz dalej w dyskusje z tym malpiszonem posiadający androida to okaże się że funkcje które ABSOLUTNIE przekreślaja iphone jako dobry telefon to np. że sobie nie może.apk z internetu pobrać albo że nie może jakiegos r---------o Roma wgrać z xda developers na którym kamera wywala błąd co drugie odpalenie xD
Te osobniki nie mogą pojąć że jak kupię ten telefon za 5 czy nawet 6 tysięcy to będę go miał przez kilka lat i wyjdzie mi to lepiej niż kupować jakieś obsrane xiaomi po 1000zl co roku bo dłużej nie uciągnie.
Nie mogą też pojąć że zakup takiego urządzenia nie ma nic wspólnego ze szpanem a ten ograniczony system jest rekompensowany przez najważniejszy dla mnie argument - czyli płynność systemu przez najbliższe kilka lat, długie aktualizacje i bezpieczeństwo samego systemu.
Wreszcie - nie mogą pojąć że ludzie kupują telefon do używania czy dzwonienia jak dorosły człowiek a nie do podniecania się że może sobie ustawić rozwijany pasek na 100 różnych sposobów albo ustawić czcionkę comics sans I się tym jarać xD
źródło: temp_file8992260472100398989
PobierzWidać, że największy problem kto ma jaki telefon masz ty. Pytanie czy twoje problemy z głową pojawiły się przed czy po zakupie ajfona.
Chciałem też żeby inni użytkownicy mieli takie samo podejście
Nawet telefon za 500 zł się nie zacina, ale trzeba dobrze
@DavyX: Nigdy nie słyszałem, żeby ktoś mówił, że "iPhone jest c-----y", ale za to często słyszałem, że jego użytkownicy są z-----i. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Największą zaletą iPhona (i jednocześnie z innego punktu widzenia wadą), o której pewnie większość jego użytkowników nie ma bladego pojęcia jest OS nie
Dla mnie osoba bez zdiagnozowanej ociężałości umysłowiej, która świadomie decyduje się na zakup czegoś takiego, powinna być wysyłana do kolonii karnej xD
2-2,5 godziny do naładowania na 100% xDDDDDDDDDDDDDDD
Nie, nie da się zrobić tylu fikołków, żeby to wytłumaczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 0_ZjYSm_q36J4KChdn
Pobierz@DavyX: szczerze to zrobiłeś wysryw w bardzo podobnym stylu jak pogardzany przez ciebie "plebs"
źródło: Kc9rUc8
Pobierz@Bardak: ale przeciez ja dokladnie o tym pisze. jak porównywac iPhone najnowszy to z jakims Galaxy S24, tylko wtedy co sie dzieje z tym argumentem o przeplacaniu? Nagle juz telefon za 5k