Ostatnio, jak szukam pomysłów na obiad, to mi się przypomina taka żenująca sytuacja, jak w poprzednim związku codziennie gotowałam obiady, zawsze się starałam, żeby było zdrowo, smacznie i ładnie podane, a na koniec usłyszałam, że on się czuł zaniedbany bo powinnam każdego dnia rano przyjść i podać mu trzy propozycje posiłków i on sobie wtedy coś wybierze (xDdddd)
jestem ciekawa jak u Was wykopków to wyglada i czy może ja powinnam była na złotym papierze drukować menu i podawać na tacy razem ze śniadaniem do łóżka (po obudzeniem wcześniej lodzikiem oczywiście), a nie rzucać tylko „hej, dziś robię łososia, ok?”
Potem się dziwicie, ze dzietność słaba, a to się odechciewa, jak tak ciężko księżniczki zadowolić
U mnie w domu to ojciec był szczęśliwy, ze w ogóle miał cokolwiek ciepłego pod nos podane i jeszcze sto razy dziękował i doceniał, eh
w poprzednim związku codziennie gotowałam obiady, zawsze się starałam, żeby było zdrowo, smacznie i ładnie podane, a na koniec usłyszałam, że on się czuł zaniedbany bo powinnam każdego dnia rano przyjść i podać mu trzy propozycje posiłków i on sobie wtedy coś wybierze (xDdddd)
@PxSQ: niezła odklejka typa xD Ale tak szczerze to pewnie nie odpowiadały mu zawsze "zdrowe" posiłki i nie wiedział jak Ci to powiedzieć, że nie chciałby zjeść łososia a np. burgera (⌐͡■͜ʖ͡■) Ale i tak mimo wszystko beka z typa, że w taki sposób to powiedział xD Owszem, można ustalać co na obiad ale nie w taki sposób xD Dialog to podstawa
@PxSQ: źle wybierasz sobie facetów. pewnie lecisz tylko na wygląd i nic innego się nie liczy. warto przemyśleć. Sytuacja którą opisujesz jest totalnie absurdalna, nigdy nie znałem żadnego faceta który miałby takie podejście do partnerki. a gotowanie to zależy od tego kto w jakich godzinach pracuje itp. ale obie osoby gotują/pomagają itp. śniadanie do łóżka dla baby też się czasami zdarzało, przynajmniej u mnie.
@ogurkiszony75: Wolalas rzucac garnkami w kuchni, zamiast kilka razy w ciagu tego tygodnia zadbac o potrzeby swojego faceta i wypiac mu dupe lub zrobic loda? Bardzo dojrzale podejscie xD
dobrze że go pogoniłam w p---u
@ogurkiszony75: Raczej to on z ciebie zrezygnowal, bo wolalas gotowac makaron niz sie z nim "poprzytulac", a na wykopie pokazujesz jaka to silna kobieta jestes xD
@tomazzo69 w tym co wskazałeś jestem mistrzynią olimpijską akurat ( ͡°͜ʖ͡°) jestem osobą, która najpierw wykonuje swoje obowiązki, a potem cziluje, bo nie lubię brudasów i nieskończonych rzeczy. A to był jeden z kilku red flagów, więc wsadź sobie w dupe ten makaron który przytoczyłeś
Potem się dziwicie, ze dzietność słaba, a to się odechciewa, jak tak ciężko księżniczki zadowolić
@PxSQ: Ja to się dziwie że sobie wybieracie takich partnerów i takie partnerki ( ͡°͜ʖ͡°) Ktoś go wybrał za Ciebie? Ktoś Ci kazał z nim być? Ile lat razem byliście zanim zamieszkaliście razem? Wybieracie byle jak to i macie byle jak XD
@ogurkiszony75: prawda jest taka że gdyby ci się chciało, to moglibyście ogarnąć szybki numerek podczas czekania na ziemniaki ( ͡°͜ʖ͡°) no ale akurat tym razem zamiast na ból głowy to padło na potężny tygodniowy obiad ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
jestem ciekawa jak u Was wykopków to wyglada i czy może ja powinnam była na złotym papierze drukować menu i podawać na tacy razem ze śniadaniem do łóżka (po obudzeniem wcześniej lodzikiem oczywiście), a nie rzucać tylko „hej, dziś robię łososia, ok?”
U mnie w domu to ojciec był szczęśliwy, ze w ogóle miał cokolwiek ciepłego pod nos podane i jeszcze sto razy dziękował i doceniał, eh
#zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #gotujzwykopem
@PxSQ: Debil. Kobieta która gotuje to złoto.
@PxSQ: Jak sobie bierzecie za partnerów takich idiotów to ja się wcale nie dziwię, że wymieramy
Komentarz usunięty przez moderatora
a gotowanie to zależy od tego kto w jakich godzinach pracuje itp. ale obie osoby gotują/pomagają itp.
śniadanie do łóżka dla baby też się czasami zdarzało, przynajmniej u mnie.
Komentarz usunięty przez moderatora
@ogurkiszony75: Raczej to on z ciebie zrezygnowal, bo wolalas gotowac makaron niz sie z nim "poprzytulac", a na wykopie pokazujesz jaka to silna kobieta jestes xD
@AlienFromWenus: hahahahaha to ci się udało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PxSQ: Ja to się dziwie że sobie wybieracie takich partnerów i takie partnerki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ktoś go wybrał za Ciebie? Ktoś Ci kazał z nim być? Ile lat razem byliście zanim zamieszkaliście razem? Wybieracie byle jak to i macie byle jak XD
@PxSQ: normalnie, dzień wcześniej wybieram menu i kucharz nam gotuje