Wpis z mikrobloga

Ostatnio, jak szukam pomysłów na obiad, to mi się przypomina taka żenująca sytuacja, jak w poprzednim związku codziennie gotowałam obiady, zawsze się starałam, żeby było zdrowo, smacznie i ładnie podane, a na koniec usłyszałam, że on się czuł zaniedbany bo powinnam każdego dnia rano przyjść i podać mu trzy propozycje posiłków i on sobie wtedy coś wybierze (xDdddd)

jestem ciekawa jak u Was wykopków to wyglada i czy może ja powinnam była na złotym papierze drukować menu i podawać na tacy razem ze śniadaniem do łóżka (po obudzeniem wcześniej lodzikiem oczywiście), a nie rzucać tylko „hej, dziś robię łososia, ok?”

Potem się dziwicie, ze dzietność słaba, a to się odechciewa, jak tak ciężko księżniczki zadowolić

U mnie w domu to ojciec był szczęśliwy, ze w ogóle miał cokolwiek ciepłego pod nos podane i jeszcze sto razy dziękował i doceniał, eh

#zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #gotujzwykopem
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

w poprzednim związku codziennie gotowałam obiady, zawsze się starałam, żeby było zdrowo, smacznie i ładnie podane, a na koniec usłyszałam, że on się czuł zaniedbany bo powinnam każdego dnia rano przyjść i podać mu trzy propozycje posiłków i on sobie wtedy coś wybierze (xDdddd)

@PxSQ: Debil. Kobieta która gotuje to złoto.
  • Odpowiedz
@PxSQ: niezła odklejka typa xD Ale tak szczerze to pewnie nie odpowiadały mu zawsze "zdrowe" posiłki i nie wiedział jak Ci to powiedzieć, że nie chciałby zjeść łososia a np. burgera ( ͡ ͜ʖ ͡) Ale i tak mimo wszystko beka z typa, że w taki sposób to powiedział xD Owszem, można ustalać co na obiad ale nie w taki sposób xD Dialog to podstawa
  • Odpowiedz
@PxSQ: źle wybierasz sobie facetów. pewnie lecisz tylko na wygląd i nic innego się nie liczy. warto przemyśleć. Sytuacja którą opisujesz jest totalnie absurdalna, nigdy nie znałem żadnego faceta który miałby takie podejście do partnerki.
a gotowanie to zależy od tego kto w jakich godzinach pracuje itp. ale obie osoby gotują/pomagają itp.
śniadanie do łóżka dla baby też się czasami zdarzało, przynajmniej u mnie.
  • Odpowiedz
@ogurkiszony75: Wolalas rzucac garnkami w kuchni, zamiast kilka razy w ciagu tego tygodnia zadbac o potrzeby swojego faceta i wypiac mu dupe lub zrobic loda? Bardzo dojrzale podejscie xD

dobrze że go pogoniłam w p---u

@ogurkiszony75: Raczej to on z ciebie zrezygnowal, bo wolalas gotowac makaron niz sie z nim "poprzytulac", a na wykopie pokazujesz jaka to silna kobieta jestes xD
  • Odpowiedz
@tomazzo69 w tym co wskazałeś jestem mistrzynią olimpijską akurat ( ͡° ͜ʖ ͡°) jestem osobą, która najpierw wykonuje swoje obowiązki, a potem cziluje, bo nie lubię brudasów i nieskończonych rzeczy. A to był jeden z kilku red flagów, więc wsadź sobie w dupe ten makaron który przytoczyłeś
  • Odpowiedz
Potem się dziwicie, ze dzietność słaba, a to się odechciewa, jak tak ciężko księżniczki zadowolić

@PxSQ: Ja to się dziwie że sobie wybieracie takich partnerów i takie partnerki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ktoś go wybrał za Ciebie? Ktoś Ci kazał z nim być? Ile lat razem byliście zanim zamieszkaliście razem? Wybieracie byle jak to i macie byle jak XD
  • Odpowiedz
@ogurkiszony75: prawda jest taka że gdyby ci się chciało, to moglibyście ogarnąć szybki numerek podczas czekania na ziemniaki ( ͡° ͜ʖ ͡°) no ale akurat tym razem zamiast na ból głowy to padło na potężny tygodniowy obiad ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz