Wpis z mikrobloga

Ostatnio, jak szukam pomysłów na obiad, to mi się przypomina taka żenująca sytuacja, jak w poprzednim związku codziennie gotowałam obiady, zawsze się starałam, żeby było zdrowo, smacznie i ładnie podane, a na koniec usłyszałam, że on się czuł zaniedbany bo powinnam każdego dnia rano przyjść i podać mu trzy propozycje posiłków i on sobie wtedy coś wybierze (xDdddd)

jestem ciekawa jak u Was wykopków to wyglada i czy może ja powinnam była na złotym papierze drukować menu i podawać na tacy razem ze śniadaniem do łóżka (po obudzeniem wcześniej lodzikiem oczywiście), a nie rzucać tylko „hej, dziś robię łososia, ok?”

Potem się dziwicie, ze dzietność słaba, a to się odechciewa, jak tak ciężko księżniczki zadowolić

U mnie w domu to ojciec był szczęśliwy, ze w ogóle miał cokolwiek ciepłego pod nos podane i jeszcze sto razy dziękował i doceniał, eh

#zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #gotujzwykopem
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czescmampytanie: Gdzie OPka napisała, że ten gość był chadem? Na wykopie ciągle widzę zarzuty w stronę kobiet, że jeżeli facet coś odwala, to to jest jej wina, bo wybrała chada. Tak jakby wszyscy przeciętni czy nieurodziwi mężczyźni byli święci i doceniali swoje kobiety - a w rzeczywistości tak nie jest niestety. Z czego to przekonanie wynika? Chodzi o przypisywanie negatywnych cech grupie, której się nie lubi? Pewnie to ma jakąś
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: tak, to zawsze śmieszy, jeśli dziewczyna robiła coś dobrego dla chłopaka i on ja źle potraktował to musiał być chadem, obcokrajowcem albo musiał być bogaty. Normalnie czytając te wpisy wykopków to można byłoby kilka książek wydać o różnych zaburzeniach psychicznych xD
  • Odpowiedz