Wpis z mikrobloga

Cześć Mirki, zamówiłem sobie pasek ze strony https://infinigoods.pl/en/collections/pasek/products/kalwaria-zebrzydowska?variant=55041124467074 a otrzymałem pasek z naklejką imitującą postarzenie. Zanim rozkręcę aferę to chciałbym Was zapytać czy to jest OK? czy tak wyglądają paski? ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo między zdjęciem ze strony, a moim błyszczącym paskiem jest po prostu przepaść 
#kiciopyta #prawo #krakow
Szkolna17PsychoFan - Cześć Mirki, zamówiłem sobie pasek ze strony https://infinigoods...

źródło: Screenshot 2025-04-30 at 10.51.24

Pobierz
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Szkolna17PsychoFan: no to odstąpienie od umowy zawartej na odległość, w tym zakupu przez internet, niech oddają kasę. Masz dwa tygodnie od fizycznego wejścia w posiadanie, czyli otrzymania przesyłki. Bez potrzeby żadnych tłumaczeń. A jeśli chcesz im zrobić koło pióra, to wcześniej wyślij maila ze swoimi fotkami i zażaleniem, żeby ci mailem odpowiedzieli że wszystko ok (a nie jakaś pani przez telefon, czego udowodnić nie możesz) i wtedy do uokik, że
  • Odpowiedz
@Kj5s6f2dk7s54o: Nabijaniem inicjałów zasłaniają się zapewne "towarem na zamówienie", którego zgodnie z prawem nie muszą przyjąć na zasadzie odstąpienia od umowy bez podania przyczyny. Już na tym etapie jak nie widzą różnicy w kolorze paska to można założyć, że to nie jest pierwsza ich taka sytuacja i trzeba ich cisnąć rzecznikiem, a może nawet podjąć kroki prawne.
@Szkolna17PsychoFan Wrzucaj wpisy z aktualizacją sprawy, warto zachowania firm pozytywne jak i
  • Odpowiedz
@Szkolna17PsychoFan: jako że sam robie w skórach to z tego zdjęcia nie wygląda na to by była to naklejka, widać skórę full grain, wykończenie paska jest na pewno inne niż na zdjęciu. Jak przejedziesz choćby kartą sim po pasku to jeżeli jest to skóra crazy horse to powinna zostawić po sobie ślad ze względu na charakterystyczne wykończenie. Wrzuć zdjęcie rozwiniętego paska jak masz
  • Odpowiedz
Nabijaniem inicjałów zasłaniają się zapewne "towarem na zamówienie"

@OrzechowyDzem: pewnie nie tylko inicjałami bo długość paska też wpisuje się samodzielnie, nie wybierasz z gotowych wariantów. Więc jak będą chcieli to się zawsze wykręcą od zwrotu xD
  • Odpowiedz