Aktywne Wpisy

mirko_anonim +380
✨️ Zdegenerowane społeczeństwo: Czy to tylko ja to widzę? Ⓘ
Czy to tylko ja to widze, czy prawie całe społeczeństwo jest zdegenerowane i każdy patrzy tylko na koniec swojego nosa?
Nikt nikomu nie zwraca uwagi jak się źle zachowuje, a jak już komuś sie zwróci uwagę to dostanie się w odwecie obelgi i brednie jakby się niewiadomo jaką zbrodnie popełniło. I tacy degeneraci się zaczynają coraz bardziej rozpychać łokciami w społeczeństwie jak ten co
Czy to tylko ja to widze, czy prawie całe społeczeństwo jest zdegenerowane i każdy patrzy tylko na koniec swojego nosa?
Nikt nikomu nie zwraca uwagi jak się źle zachowuje, a jak już komuś sie zwróci uwagę to dostanie się w odwecie obelgi i brednie jakby się niewiadomo jaką zbrodnie popełniło. I tacy degeneraci się zaczynają coraz bardziej rozpychać łokciami w społeczeństwie jak ten co

Polki zdziwione, że u książąt orientu to one muszą płacić za luksusowe życie Ahmeda, jego rodziny i kumpli xD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #habibi
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #habibi
źródło: temp_file1010593743119107150
Pobierz

źródło: image
Pobierz@TeBerry: ale fikołek, mogę cie zasypać argumentami dlaczego NSDAP była partia socjalistyczna ale ty ciągle będzie robił takie głupie fikołki
Jesteśmy socjalistami, jesteśmy wrogami obecnego systemu kapitalistycznego, który wykorzystuje ekonomicznie słabszych, z jego niesprawiedliwymi płacami, z niesprawiedliwą oceną osoby
11. Zniesienie przychodów nie zyskanych przez pracę. Złamanie niewolnictwa interesów.
12. Patrząc na olbrzymie poświęcenie istnień ludzkich wymagane przez każdą wojnę, osobiste wzbogacenie się na wojnie musi być traktowane jako przestępstwo przeciwko Narodowi. Nawiązując do powyższego, żądamy bezwzględnej konfiskaty wszystkich bogactw uzyskanych na wojnie.
13. Żądamy nacjonalizacji wszystkich gałęzi przemysłu poprzez formowanie ich w korporacje.
14. Żądamy podziału zysków w wielkich przedsiębiorstw przemysłowych.
@giampierobonipertigrande: Po pierwsze nie nazywaj czegoś fikołkiem, jeśli nie wiesz czym to wyrażenie jest. Po drugie wszystkie przykłady, które podałeś są tylko pustymi żądaniami, aby kupić wyborców. Z tego samego powodu dodali do swojej ideologii słowo socjalizm. Niemcy byli w tamtym czasie w głębokim kryzysie, inaczej by nie zdobyli żadnych głosów.
Sam nierzadko sięgam po te odniesienie do "demokratycznej" Korei Północnej ale w tym wypadku to niezbyt trafne użycie gdyż nazistowskie Niemcy faktycznie były socjalistyczne w dużej mierze jeśli chodzi o ich politykę i aparat państwa. Natomiast Korea nie jest demokratyczna nic, a nic.
@assninja: tak jak antifa to antyfaszyzm, bo tak mają w nazwie
@placebo_: Chadecy jako skrajna lewica xD Potem się dziwić, że u nas ktoś Platformę nazywa lewicą.
@szpongiel: jest dokładnie w takim samym stopniu demokratyczna jak i nazistowskie niemcy były socjalistyczne. W końcu w Korei Północnej są wybory. To, że startuje tylko jeden kandydat
@TeBerry: masz wykształcenie historyczne? Miałeś kiedykolwiek coś wspólnego z logiką? Bo z każdym komentarzem utwierdzasz mnie w przekonaniu że o historii nie masz pojęcia podobnie jak z podstawami ekonomii i wiedzy o społeczeństwie. Wez proszę książkę i poczytaj zanim napiszesz kolejna głupotę
@giampierobonipertigrande: a prawo i sprawiedliwość to wzór prawa i obrońca sprawiedliwości XDDD
Umiesz sobie wyobrazić prawicę która gnoi swój naród? Niemożliwe. Libertarianie jak Mentzen mówiąc "ale pajeety pracujom legalnie" tutaj właśnie niebezpiecznie przechodzą z prawicy na lewicę - z powodu ekonomicznego (bo tani) a nie ideologicznego (bo będzie kolorowo).
Dla