Wpis z mikrobloga

Dzień dobry.

Zapraszam do śledzenia moich przygotowań do kolejnego sezonu startowego.
11 kwietnia zadebiutuje na deskach ligi IFBB PRO, najbardziej prestiżowej federacji na świecie.
Na IG oraz YT dodaje materiały w których przekazuje ogrom darmowej wiedzy na temat żywienia oraz treningu siłowego.

Zależy mi na rozwoju social mediów, bo jak wiadomo, jest to w dzisiejszych czasach podstawa do prowadzenia swoich działalności.

Kulturystyką zajmuje się od 6 lat, trenuje od 11 lat, zawsze służę pomocą, nawet darmową w kwestiach nie wymagających ode mnie dużego nakładu czasu.

Będzie mi miło jeśli zaobserwujesz, zasubskrybujesz, skomentujesz czy nawet zhejtujesz moje zdjęcie czy materiał.

Pozdrawiam,
Wasza ulubiona upośledzona chmurka.

#sterydy
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#silownia
#pokazforme
Lewusx - Dzień dobry. 

Zapraszam do śledzenia moich przygotowań do kolejnego sezonu ...

źródło: IMG_2409

Pobierz
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 40
@Kaloryfe: Uprawiam zawodowo kulturystykę, przez najbliższe około 10 lat te mięśnie są mi jeszcze potrzebne do tego, żeby zajmować dobre miejsca w zawodach, potem wrócę do ludzkiego rozmiaru i zacznę biegać i jeździć na rowerze.
  • Odpowiedz
@Lewusx: z takich niesterydów to wg Cb jest jakiś suplement zwiększający teścia? Ashwaganda czy cokolwiek innego, czy efekty są tak znikome ze szkoda kasy?
  • Odpowiedz
  • 1
@puffpuff: Znikome efekty i strata kasy, jednak wbrew pozorom, u naturali poziom testosteronu nie gra praktycznie roli jeśli chodzi o potencjał do rozwoju sylwetki. Czy masz 300ng/dl, czy 1000ng/dl, możliwości masz takie same.
  • Odpowiedz