Aktywne Wpisy
darkmen2905 +55
Koniec, pękłem, poddaję się...
Dzisiaj wybiły moje 30 urodziny. 10 lat jestem singlem. Do tej pory nie znalazłem nikogo na dłużej niż na 2 miesiące.
Oficjalnie wycofuję się z rynku matrymonialnego, przestaję korzystać z aplikacji randkowych (Tinder, Badoo, Boo, Bumble, FB Randki), przestaję chodzić na randki.
Jestem zmęczony kobietami z problemami emocjonalnymi, z którymi nie są w stanie sobie poradzić i oczekują, że zrobi to ktoś za nich.
Dzisiaj wybiły moje 30 urodziny. 10 lat jestem singlem. Do tej pory nie znalazłem nikogo na dłużej niż na 2 miesiące.
Oficjalnie wycofuję się z rynku matrymonialnego, przestaję korzystać z aplikacji randkowych (Tinder, Badoo, Boo, Bumble, FB Randki), przestaję chodzić na randki.
Jestem zmęczony kobietami z problemami emocjonalnymi, z którymi nie są w stanie sobie poradzić i oczekują, że zrobi to ktoś za nich.

eaxata +2
Sprzedawaliście kiedyś złom?

źródło: 1000008448
Pobierz@fraciu: w naukę to ja wierzę, nie wierzę za to w ludzi którzy za hajs wytrą sobie mordę swoim tytułem profesora i powiedzą to, co korporacji albo innej organizacji akurat wygodne.
Sam traktujesz ja jak religie i sie dziwisz xD
@T0pi5 nie traktuje, jeśli coś jest poparte dowodami to czemu mam nie wierzyć, zwykły skrót myślowy.
@Notes xD
chyba pomyliłeś słowo autorytet z celebryta
Jak wchodzisz na mirko około 3-4 w nocy to 99% wpisów jest z tagu #przegryw
I to nie są prośby o pomoc tylko wychwalanie #neet i plucie na pracę oraz kobiety.
Dzisiaj w nocy jak jakiś Mirek chciał się pochwalić, że gdzieś się wyrwał z domu to go inne przegrywy zwyzywały…
Weźcie się ogarnijcie bo w tej toksyczności już nie odróżniacie
Wejdź na Mirko bez logowania ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czemu cała twoja egzystencja to ból d--y jak w tym memie?
źródło: bf7f5893cd0118a03e507c48ce1782d71f9e9e44d5ff871fd2415a4e00f5e465_1
Pobierz@AgentGRU: Gnojenie przegrywow to przyjemnosc i obowiazek kazdego normalnego czlowieka.