Aktywne Wpisy

ly000 +103
Próbuję zrozumieć co takiego ludzie widzą w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie każdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebrało mi się na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
źródło: image
Pobierz
mlody_sarmata_ +439
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: gg
Pobierzᅟᅟ
---
🗯 Mikroczat: 9 osób online na kanale #nocnazmiana
Wiadomość wysłana z mikroczat.pl/nocnazmiana
Działa nadal.
@LubieSzaszylkiZLublina: No wiem, od czasu do czasu gdzieś się pojawia jakiś news że coś tam próbują to wskrzeszać i coś tam dodawać, ale ten pociąg to już dawno odjechał
GG było świetne dopóki dzialalo stare GG.
Potem przyszlo nowe. Od razu po załączeniu wykakiwala reklama w popupie która potrafiła "zcrashować" program.
W samej części gloenej były zabudowane reklamy. W częśc(ramce)i do pisania/konwersacji były ogromne reklamy, które były mega problematyczne.
Komentarz usunięty przez autora
Status: dostępny
opis: Nie przeszkadzać!
@ZwyklyRoman: gadu gadu wciąż działa jako komunikator firmowy
@LubieSzaszylkiZLublina: ... i nadal korzystam. Niestety tylko w pracy :( Za to nie mam mesendżera.
Nie mówię o popularności tylko o technicznym działaniu.
@ChlopoRobotnik2137: to ty to pamietasz? :P