Aktywne Wpisy

Słuchajcie wreszcie dane było mi zapoznać się z #kouros. Nie znam się w ogóle na #perfumy więc zrobiłem kilka wycieczek po perfumeriach i zamówiłem odlewki paru kultowych śmierdzieli. xD Moim celem było noszenie jednego zapachu przez jeden dzień i chciałem podzielić się spostrzeżeniami na temat tego mocarza. xD
YSL Kouros - spryskałem się nim po południu żeby uniknąć ryzyka noszenia tego przez cały dzień. Pierwsze, co mi
YSL Kouros - spryskałem się nim po południu żeby uniknąć ryzyka noszenia tego przez cały dzień. Pierwsze, co mi
źródło: yves-saint-laurent-kouros-woda-toaletowa-100ml
Pobierz
BrakWolnegoLoginu +127
W takim kraju zyjemy xD Mlodzi doslownie mowia wprost jakie maja problemy, a boomerzy im mowia, ze wcale takich nie maja I wypisuja przy tym litanie o tym, ze kiedys to bylo tera to nie jest. Sam jestem inzynierem lvl28, zarabiam 4800 do reki w biurze. Umowe o prace na rok dostalem po 9 miesiacach okresu probnego na umowe zlecenie, w niemieckim korpo xD Nie wiem co mam robic innego, zeby zaczac
źródło: chrome_screenshot_29 Oct 2025 12_52_44 CET
Pobierz

Gurwa jak zawsze chodzi o dojenie kasy z ludzi naiwnych.
#szury #paramedycyna
źródło: temp_file3486342308813125725
PobierzJego najciekawsza teza to to, że sklepowe pasteryzowane mleko jest kompletnie bezużyteczne i zamiast tego należy pić zsiadłe mleko prosto od krowy. Kij z tym, że to proszenie się wręcz o zakażenie E. coli, Campylobacter, Listeria monocytogenes i innymi cudami xD
@Lolenson1888: nie znam gościa, ale 'prosto od krowy' mówi się z reguły o mleku nie poddanu procesowi UHT, a jedynie np krótko podgrzenemu.
Przypomnę młodszymi użytkownikom, ze mleka UHT nie da sie skisic, a naturalnie skiszone mleko ma niepowtarzalny smak. Setki razy, z rodziną to tysiece, pilem takie mleko, mniej lub bardziej podgrzane i nikt nigdy
@kam966: może I tak, ale strasznie śmierdzi
Pyszna słowiańska dieta czyli tłuszcz x1000.
Ile miał? Coś koło 60 lat, a tak miała być długowieczność.
Z czego Adolf dużo jedna fajnych rzeczy pokazywał ¯_(ツ)_/¯
@KrolWlosowzNosa: oj tak. A z drugiej strony te same osoby co mówią że kiedyś wszystko nie było sterylizowane i się żyło plują o to że ktoś przed nimi all pieczywo gołymi rękami zamiast użyć jednorazowych rękawiczek ¯\(ツ)/¯
wyjątkowy śmieć prowadzi ten profil na yt
I nie spinaj się tak kolego, bo to o niebo bardziej szkodliwie niż kwaśne mleko czy niemyte jabłko z drzewa vs woskowina z marketu.
to że piłeś mleko od krowy i się nie posrałeś jako argument empiryczny, jest tak sam jak to że wujek stasiek jechał samochodem n------y i nikogo nie zabił więc w czasach powszechnego lęku nie powinno się przykładać wagi do bzdur jak prowadzenie na trzeźwo
jeśli świeże mleko
@Lolenson1888: nie znam typa
Nikogo do tego nie namawiam, po prostu smutno mi sie robi na myśl,ile rzeczy współczesny człowiek, głównie młody, musi ciągle kontrolować.
Żaden umysł tego na dłuższą metę nie wytrzma.