Aktywne Wpisy

BELM0ND0 +229
K---a, jakim on musi być bogiem w Argentynie. Niektórzy ludzie pewnie mają ołtarzyki z jego zdjęciami na chacie xD Wyobraźcie sobie, że ktoś taki grałby u nas w reprezentacji i ciągnął całą drużynę do finału na mundialu drugi raz z rzędu. Piękne uczucie to musi być. GOAT.
#mecz
#mecz
źródło: temp_file4920991951552400998
Pobierz
Wraczek +17
Serio są tutaj ludzie kibicujący Angli?
#mecz
#mecz

źródło: IMG_4264
Pobierz@Wijj: aaaaaa, tu się nie zgadzam ;)
ZNaczy się, fizycznie faktycznie się nie rozmnażają, nie mnie jednak ich algorytm już tak i mutuje! Swego czasu na studia przygotowałem materiały na temat sztucznej inteligencji (w ramach pracy dyplomowej jako przygotowanie do prezentacji przed komisją, takie ćwiczenie) i znalazłem materiały, które opisywały, że zbudowano
@Barto_: to zależy jak zdefiniujemy rozmnażanie. Jeśli przyjmiemy definicję, że rozmnażanie to choćby i "skopiowanie" swojego DNA i przekazanie kolejnemu bytowi to to jest rozmnażanie. I wiemy, że w świecie roślin i zwierząt takie rzeczy się dzieją.
Nazywa się to algorytmem naturalnym i niektóre jego iteracje zawierają dodatkowo funkcje mutacyjne (optymalizujące) pewne cechy. Studenci się takich rzeczy uczą.
Ten robot miał
Nie chcę mi się już kłócić, bo twoja perspektywa i próba gatekeepowania jest śmieszna. Jesteś dosyć toksyczny i tyle. Trzymaj się.