Wpis z mikrobloga

@Blaskun och tak, wszyscy pamiętamy wielką wojnę stu płci albo czystki etniczne cisgenderowców.
Nie no, tak na serio to są tylko Twoje urojenia. Na całe szczęście niebezpieczne tylko dla Ciebie.
  • Odpowiedz
@van-der-staas: Zapomniałeś o bolszewikach i Stalinie, czy mądrzejsza o tym nie wpominać, bo to niepodobne. Komunizm ma na swoim koncie więcej ofiar niż nazizm. Aha, zapomniałem, że lewactwo to nie komunizm, bo tylko prawica jest skrajna.
LPG i transowanie dzieci, czy ściąganie migrusów i to co oni robią też nie warto wspominać, bo po co.
  • Odpowiedz
Zapomniałeś o bolszewikach i Stalinie, czy mądrzejsza o tym nie wpominać, bo to niepodobne. Komunizm ma na swoim koncie więcej ofiar niż nazizm.

@Blaskun: akurat komunizm w wersji stalinowskiej i bolszewickiej nie wspierał w żaden sposób homoseksualistów xD To raczej starożytny rzym na który się powołują często prawaki był pełen facetów dotykających się po saunach
  • Odpowiedz
No skoro nie wspierał homoseksualistów, to spoko, bo tylko wspierał ludobójstwo jak wielu innych komuchów jak Mao, Kim, czy Pol Pot.

@Blaskun: Ty to napisałeś.

Ja odnosiłem do tego od czego zacząłeś temat
  • Odpowiedz
@malinq: Typie to dla was każdy kto nie jest lewicowcem ten skrajny prawak. Tylko lewica nie wiadomo skąd się wywodzi. Na pewno nie od komuchów i nie ciągnie ich do komunistycznego zamordyzmu

• Odpowiedz
Typie to dla was każdy kto nie jest lewicowcem ten skrajny prawak.

@Blaskun: przecież ja nie wysunąłem żadnej tezy, co się tak obruszasz o zwykłe pytania

Tylko lewica nie wiadomo skąd się wywodzi. Na pewno nie od komuchów i nie ciągnie ich do komunistycznego
  • Odpowiedz
@Fortepianino: not hehehe, bo Winnicki choruje/chorował o ile się nie mylę, ale jest aktywny na Twitterze. Kulesza odszedł z polityki, a grubas sprzedał się do PSLu. A Korwin i Braun to nic innego jak deszuryzacja na własne życzenie :)
  • Odpowiedz
@Blaskun

Zapomniałeś o bolszewikach i Stalinie

Faktycznie, zapomniałem. W Związku Radzieckim za bycie gejem lub przyznawanie się do jednej ze stu baśniowych płci trafiało się na lata do łagru.
  • Odpowiedz