Wpis z mikrobloga

@kto-wie-ten-wie32: Przecież ten argument z głosem w wykonaniu Snejkiego jest g---o warty, bo jakie to ma znaczenie czy powiesz coś własnym głosem, syntezatorem mowy czy w formie dokumentu google docs? Ponoć według samozwańczych ludologów, z Kiszakiem na czele, liczy się przede wszystkim treść a nie format. Snejki dosłownie nie ma żadnych merytorycznych argumentów więc czepia się pierdół aby złapać cię za cokolwiek.
  • Odpowiedz
@Thadeusss77: Oczywiście, że taki argument to nawet nie argument, to można po prostu wyśmiać, ale chciałem dla beki odpowiedzieć na to, zauważ, że pod koniec filmu specjalnie pokazałem to jak bardzo j---e mnie ta sytuacja, szczególnie, że to była tylko moja dodatkowa wstawka, a nie cały film, nawet nie dał mi creditsów w opisie łamiąc przy tym fair use, teraz powinienem go zgłosić, no chyba, że tylko moje filmy wolno
kto-wie-ten-wie32 - @Thadeusss77: Oczywiście, że taki argument to nawet nie argument,...
  • Odpowiedz
@kto-wie-ten-wie32: ale sympatyczny ton i barwa głosu, mógłbyś lektorować wszystkie filmy kiszakowych psów to może by się dało to oglądać

ivona bardziej memiczna, tak samo jak szklana normalnie streamuje, a filmiki z syntezatorem wrzuca

@tomeg123: imo tyle wystarczylo zeby maciek powiedzial tbh tym bardziej że maciek z czatu to był kolektyw, zjednoczona siła, masa uderzeniowa, która nie ma głosu czy twarzy.
  • Odpowiedz
@ActiveekHere: no jakbym jeszcze dykcję miał lepszą (nieszczęsne niewymawianie R i trochę innych zaniedbań przez omijanie logopedy, ale w sumie to bardzo ludologiczne jest) i przez mój autyzm nie musiał mówić czasem 10 raz jednego zdania w montażu to bym chętniej się za to brał
i z tym kolektywem też racja, ludzie identyfikowali się bardziej z głupkowatym AI czy ajwonką, niż dosłownie mną, więc do takiego konceptu wybrałem pasującego narratora,
  • Odpowiedz