@kto-wie-ten-wie32: ale sympatyczny ton i barwa głosu, mógłbyś lektorować wszystkie filmy kiszakowych psów to może by się dało to oglądać
ivona bardziej memiczna, tak samo jak szklana normalnie streamuje, a filmiki z syntezatorem wrzuca
@tomeg123: imo tyle wystarczylo zeby maciek powiedzial tbh tym bardziej że maciek z czatu to był kolektyw, zjednoczona siła, masa uderzeniowa, która nie ma głosu czy twarzy.
@ActiveekHere: no jakbym jeszcze dykcję miał lepszą (nieszczęsne niewymawianie R i trochę innych zaniedbań przez omijanie logopedy, ale w sumie to bardzo ludologiczne jest) i przez mój autyzm nie musiał mówić czasem 10 raz jednego zdania w montażu to bym chętniej się za to brał i z tym kolektywem też racja, ludzie identyfikowali się bardziej z głupkowatym AI czy ajwonką, niż dosłownie mną, więc do takiego konceptu wybrałem pasującego narratora,
@kto-wie-ten-wie32: Przeciez kiedyś na tagu nawet była poruszona kwestia, żeby używać starej memicznej ivony zamiast nowoczesnych AI XD Snejki tego nie ogarnia, bo nie podszedł do matury.
@Jonasz-Kiszke-Mikke: Oj tak, były kłótnie o AI i nawet pod moim kanałem krytykowano mojego TTS readera (który rzeczywiście był paździerzem, ale był taki jeden głos "John Premium" co śmiesznie brzmiał i dodawał klimatu), pamiętam
@kto-wie-ten-wie32: po to są syntezatory mowy żeby... uwaga szokujące!... generować mowę. ja wiem, że nie każdy może taki skomplikowany koncept ogarnąć
Przeciez kiedyś na tagu nawet była poruszona kwestia, żeby używać starej memicznej ivony zamiast nowoczesnych AI XD
zwroc tez uwage na to ze w czasach kiedy uzywano ivony, gothic prawdziwa historia, gta sa pszerubka [IVONA] i innych tego typu dziel kinematografii to sznejketer nie potrafil jeszcze wtedy poruszac sie na dwoch nogach
Rumuński Pies użył mikrofonu w odpowiedzi na film #snakeiter XDDD
#kiszak
@tomeg123: imo tyle wystarczylo zeby maciek powiedzial tbh tym bardziej że maciek z czatu to był kolektyw, zjednoczona siła, masa uderzeniowa, która nie ma głosu czy twarzy.
i z tym kolektywem też racja, ludzie identyfikowali się bardziej z głupkowatym AI czy ajwonką, niż dosłownie mną, więc do takiego konceptu wybrałem pasującego narratora,
Snejki tego nie ogarnia, bo nie podszedł do matury.
zwroc tez uwage na to ze w czasach kiedy uzywano ivony, gothic prawdziwa historia, gta sa pszerubka [IVONA] i innych tego typu dziel kinematografii to sznejketer nie potrafil jeszcze wtedy poruszac sie na dwoch nogach