Wpis z mikrobloga

Kurcze, czuje że chyba sie zakochałem :) Wczoraj byłem na randce z 18-letnią Julcią i mega mnie zauroczyła. Bardzo słodka i grzeczna dziewczyna, która ma w sobie taką dziewczęcą radość i beztroske. Nie jest zgorzkniała, zepsuta i sfrustrowana życiem jak laski 25+ które spotykałem. Pomimo swojego młodego wieku ma bardzo dojrzałe podejście do wielu spraw i stara sie nie kierować emocjami tak jak mają to w zwyczaju kobiety. Zaczęła uczyć mnie młodzieżowych powiedzonek i chwilami czułem sie jak jakiś daddy (lvl 28 here) :) Fantastyczna kruszynka, nie moge przestać o niej myśle :) Pierwszy raz od dłuższego czasu mam ochote na dłuższy związek z kimś. #zwiazki #tinder #rozowepaski
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@eltanol3000: Prawo jazdy już ma :) Na studniówke pewnie pójdziemy razem. Każdy człowiek jest inny. Możesz trafić na trzydziestolatke która będzie mentalnie w gimnazjum i na odwrót :) Nie możecie tego ocenić jeśli z nią nie rozmawialiście
  • Odpowiedz
@pogodny_mis65: jak faktycznie w głowie już sobie planujesz, że spędzicie razem emeryturę to rób swoje, ale 10 lat różnicy to więcej niż ona świadomie funkcjonuje na świecie i kiedyś to może o sobie dać znać.
  • Odpowiedz
@pogodny_mis65: "julcia", "kruszynka", "dziewczęca radość", ja jebe jakbym czytał jakiegoś 50-letniego dziada typu jan nowicki xD

kojarząc twój nick na wypoku nie wiem też czy nie bajkopisarzysz tutaj, ale chyba byś specjalnie nie robił z siebie przegrywa, który na prawie 30 lvl zakochuje się po jednej randce i snuje fantazje o wspólnej studniówce lol
  • Odpowiedz
@pogodny_mis65: Zauroczyłeś, miłość jest wtedy jak zauroczenie przejdzie, ale wiesz, że to jest to i jesteście dalej ze sobą. Tylko nie zrób jej dziecka. Miłej zabawy w tym smutnym jak p---a świecie.
  • Odpowiedz
przecież pogodny miś to bajciarz xD ale i tak szanuję za piękny język i to jak te historyjki opowiada. Bije elokwencja na kilometr. Kiedyś z 2-3 może lata temu na wykopie też był koleś który takie historie co chwilę opowiadał, może to ten sam bo tamten też piękne wypracowania pisał. Pozdrawiam pogodnego misia i daje plusika
  • Odpowiedz
@BigSW ta, trochę więcej poczytałem jego wpisów i jak napisałem wcześniej trochę dziwne że w bajcie robi z siebie taka ofiarę, ale jednak całkiem zmyślny troll xD
  • Odpowiedz
@yahoomlody: Możecie mnie mieć za baiciarza, nie dbam o to :) Jeśli tylko będzie żyło Wam się lepiej w przekonaniu, że jestem przegrywem to myślcie sobie tak :) Udowadniałem, że jeżdze Porsche, zapraszałem Was pod Kraków żeby pokazać Wam moją firme oraz firme mojego ojca, jakoś nikt prawie nie napisał i się ze mną nie umówił :) Ale do pisania że baiciarz jesteście pierwsi
  • Odpowiedz