Aktywne Wpisy

WielkiNos +234
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ChickenDriver2 +64
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#pathofexile #wruci
źródło: 1000014474
PobierzŁysy nawet itemow filtrów nie chciał, wojna na noże z nim była zawsze i o wszystko, gdyby się nie odsunął to do dzisiaj zbieralbys wiadomy po sztuce a nie po 40 xD
nie wiem skąd nagle taki sentyment do jego powrotu
Praktycznie wszystkie największe problemy jakie mają ludzie zostaną w tym albo następnym paczu rozwiązane
odnawianie flaszek z wella, p-------e tierów modów na odwrót, crafting na zasadzie podnies przedmiot walnij trans aug w-------l na ziemie bez scourow i altow, problem z podmienianiem przedmiotow jesli psuja ci resy co w poe1 bylo latwo rozwiazane harvestem, w----------e tysiace on death effectow, gigaback tracking z szukaniem mobow po mapie z zaułkami
@levzor: tak bedzie nie zmyślam xD
@levzor: a ty ogladałes? moze po angielsku nie rozumiesz bo dosłownie żadnej z rzeczy które wymieniłem nie zmienią xD, ale jesli sie gdzies myle to mozesz dac timestampa chetnie poslucham
https://docs.google.com/document/d/1_xKtg1HIoCcr8LuAo0Pwyqp-4VGSq-nLFjEP7TqrlIk/preview?tab=t.0
resisty - będą wymienne runy
death effects - wywalają je z ataków elit
mapy z zaułkami - są przychylni do dodania checkpointów jak w kampanii
crafting - chcą co ligę dodawać coś do craftingu żeby był bardziej deterministyczny jak w poe1 więc to będzie bardziej długofalowe, ale to kwestia czasu, a nie pytanie "czy w ogóle coś się zmieni", teraz zmieniają
No i wgl opus magnum to te odwrócone tiery affixów. Mam wrażenie że tam ktoś dorabia z moderacji z wykopu.
tiery odwrócili żeby korelowany z mapami rosnąco=lepiej, dla mnie też debilizm, ale mleko się rozlało i raczej tego nie zmenią
nie, powodują tylko że ataki nie będą cie zabijać gdybyś moba wczesniej zabił, wciąż jest kupa mobów które bedą wybuchac po śmierci bo to nie jest atak
podmiana resistow w runach nie rozwiązuje problemu ale skoro nie widzisz różnicy to nie bede tego ciągnał
checkpointy sa jakims rozwiązaniem
Ja to rozumiem, ale ty chyba nie zrrozumiesz, że specjalnie grę ogołocili do zera żeby zmniejszyć barierę wejścia dla nowych graczy. Wszyscy, którzy próbują Poe1 odbijają się od drzewa pasywów i