Aktywne Wpisy
P4ncak3 +153
#inflacja #ekonomia #pracbaza #korposwiat
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
źródło: 384dea2dd6391cafa9b8ac7372e28db6ac9764605c5c566f0d8184e7e92cbff6,w800
Pobierz
hellyea +290

Teraz jak go premier Kambodży zaprosi to chyba miesiąc wcześniej zacznie z rządem twitty wrzucać że czeka nas wielka niespodzianka i ogromny sukces ale szczegóły wkrótce xD
Zrobił się z niego pajac, przykra sprawa, nie lekceważę jej xD
źródło: c3352029e6baf2de8ce66fe0932e75294ec2c3a94069f487bbfff146dea443e8
PobierzZaraz dla niektórych kompromitacją Tuska/Hołowni/Trzaskowskiego będzie to, że oddychają.
@Koziom: wielka kompromitacja liderów rządu, oddychają sami XD jest to coś co może się w republice znaleźć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Koziom: Ani Hołownia ani nawet Trzaskowski nie pajacują jak Tusk, to jest ewenement pajacowania xD
Niedługo czekają nas zapowiedzi wyjścia do toalety xD Oczywiście zgodnie ze sztuką pijaru Tuska najpierw zapowiedź bez szczegółów, a potem fanfary!!! J.E. Donald Franciszek Tusk skorzystał z toalety xDDDD
Za każdego premiera było inaczej xD
Tylko Tusk potrafi ogłosić ogłoszenie oświadczenia bez podania kontekstu xD
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Koziom: prawda ze brzmi debilnie? xD
To teraz zapraszam do przejrzenia wpisow waszego elektoratu nt tego ze Nawrocki sie uśmiecha, cwiczy na silowni albo biega xDDDDDDDDDDDDDDD
@Koziom: kompromitacja koalicji 13 grudnia, dla własnych korzyści odbierają Polakom tlen!
Pisowcy nigdy by nie załatwili, potrafili zalatwic tylko kary z UE, geniusze polityki zagranicznej
@Kusher: Przecież PO się chwaliła że zablokowała KPO pisowi xD
Wygrali i odblokowali coś co sami zablokowali xD
Tylko od momentu wygrania Trumpa politycy europejscy zmieniają front i akurat Tusk ze swoją antyTrumpową retoryką jest obciążeniem, dlatego jest wyobcowany.
@Koziom: jajco, biegnij na główną zakopywać wszystko co mówi źle o peło xD