Wpis z mikrobloga

@dr3vil: ja wiem że ciężko to "zrozumieć" jak celowo pomija sie całą istotę sprawy/afery i twierdzi że przyczyną jest to że:

premier zwołał konferencję prasową.

No nie masz racji, przyczyną jest to że robi żałosne ruchy, zrób sobie eksperyment myślowy i wyobraź sobie że to Duda zwołuje konferencję żeby pochwalić się że wylatuje na spotkanie grupy państw o której 80% poluxuw słyszy 1
  • Odpowiedz
@PanAlbert: podasz przykłady tej antytrumpowej polityki?
A kpo zablokowali ziobrysci, kombinując z systemem wymiaru sprawiedliwości
Nie przypominam sobie zeby ko się chwaliło ze to oni zablokowali, masz jakieś linki do takich wypowiedzi?
  • Odpowiedz
  • 1
@Kusher: Słaba pamięć i dwie lewe ręce do obsługi wyszukiwarek?
Europarlamentarzyści z PO wspaniałomyślnie wstrzymali się w głosowaniu za zablokowaniem KPO Polsce, mogli się sprzeciwić ale po co? Żeby Polska dostała kasę? To nie w ich interesie xD
Wstrzymali się wszyscy z PO oprócz pani Huebner której nawet na takie udawanie nie było stać xD
Co do Tuska, nazywanie Trumpa ruskim agentem czy też celowanie mu palcami w plecy sugerując
PanAlbert - @Kusher: Słaba pamięć i dwie lewe ręce do obsługi wyszukiwarek?
Europarla...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
ty geniusz ale kasy z KPO to nie dostajesz też bez spełnienia kamieni milowych

@pikus88: ty geniusz, to jakie kamienie milowe zostały spełnione po objęciu rządu przez Tuska? xD
  • Odpowiedz
@PanAlbert: aha czyli wstrzymali się od głosu, a ty sobie uroiles ze się chwalili, że zablokowali kpo dla Polski
Zdjęcie tuska z trumpem było z 2019, z podpisem ze przyjazn USA i UE musi trwac i nie przypominam sobie, żeby było negatywnie odebrane w USA, czyli kolejne urojenia aby pasowały pod teze
A w tej wypowiedzi tuska o połączeniach trumpa z rosja nie było kłamstwa, sami Amerykanie zrobili sledztwo: strona
  • Odpowiedz
  • 1
@Kusher:

Hahaha xDDD jakie wyparcie xD
Te kapiszony jak to nazywasz sprawiły że Tusk biedaczyna siedzi w Polsce i nikt go nigdzie nie zaprasza xD ech gdzie te wizyty Ursuli się podziały, gdzie zaproszenia Macrona, o Trumpie nie wspomnę bo wiadomo, że tam jest spalony xD
No ale wmawiaj sobie dalej, że Tusk jeszcze coś znaczy xD
Biedaczek myśli już jak stąd zwiać szybko, ale nie ma Makreli i nie
  • Odpowiedz
@PanAlbert: nie głosowałem na tuska odkąd mnie oszukał w 2007, więc mi tu nie p-----l o jakimś wyparciu
Obiektywnie patrze - z tego co wiem to wyjechał na szczyt NATO do Finlandii, więc go jednak zapraszają
A teraz może wymienisz wizyty zagraniczne u Macrona i Ursuli tych nieudaczników z pis?
Rozumiem że się cieszysz ze pisowcy mają gdzie uciekać?
  • Odpowiedz
  • 0
nie głosowałem na tuska odkąd mnie oszukał w 2007

@Kusher: haha nie głosowałem na Tuska… ALE xD ale jesteś tutaj jego najżarliwszym obrońcą xD
I co mnie obchodzą pisowcy rozmawiamy o byłym królu europy, który od wygranej Trumpa nie jest nigdzie zapraszany xD a jak już go gdzieś kraje bałtyckie zaprosiły to dzień wcześniej zapowiedział oświadczenie w tej sprawie xD No to jest poziom dramatu tego polityka xD Do Macrona
  • Odpowiedz
@PanAlbert: nigdzie nie bylo ale
Naucz się czytać
A bronić będę Polski przed konfopisem, nawet jeśli to oznacza bronienie tusk przed kłamcami twojego pokroju
"uuu tuska nigdzie nie zapraszają, upadek polityka" - fakt jest ze jednak zapraszają
a ty dalej jak zacieta płyta to samo
Nie da się prowadzic rozmowy w
  • Odpowiedz
  • 0
A bronić będę Polski przed konfopisem, nawet jeśli to oznacza bronienie tusk przed kłamcami

@Kusher: No mówiłem, największy obrońca Tuska co niby się zawiódł xD
Do czego to doszło, żeby tacy apologeci Tuska wstydzili się przyznać wprost i musieli jakieś podchody czynić xD
Ale nie tylko Ty się wstydzisz, wstydzi się go cała europa xD
  • Odpowiedz