Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #tinder #psychologia

Wczoraj chyba wieczorem @Zwierz33: zarzucił według mnie ciekawy temat do rozważania, pomijam już że zleciało się tam dużo różnych autystycznych ludzi którzy sami go nazywali autystą wypominając mu że stawia spację nie tak jak trzeba XD, ale ja nie o tym.

Wydaje mi się że Zwierz miał to samo na myśli.
Mi się wydaje że dużo "zdesperowanych" kobiet błądzi po omacku w internetach i próbuje dopasowywać się do porad z internetu albo głosów pewnych ludzi, co w tym przypadku jest posiadanie tych zasranych "pasji" czy "hobby" na siłę, Zwierz chyba to zauważył i postanowił przedstawić problem na swój sposób, opierając go trochę o najprostszą logikę, czasu i energii.

Otóż widać że kobiety dopiero teraz się obudziły i próbują znaleźć drzwi do świata facetów bo zostały wychowane aseksualnie, "bezfacetowo", w feministycznym bagnie co stworzyło ogromną wyrwę w ich psychice, kobiety nie mając zdrowego męskiego wzorca w domu nie potrafią teraz w ogóle nawiązać więzi z płcią przeciwną w naturalny sposób, stąd teraz chwytają się tego co znajdą w internetach, na siłę próbują spełniać wymagania jakie ktoś tam palnie, wynajdują sobie ciągle nowe zajęcia bo myślą że to pozwoli im w jakiś sposób zbudować związek i więź z facetem, nie wiedza jednak że to nic nie da bo na tym nie opiera się silna więź między kobietom a mężczyzną, I to wszystko będąc już mniej więcej po 30 roku życia gdzie w głowach kończy się pewien etap biologiczny ciała. Wychowane na mainstreamie myślą że teraz znajdą kolejne wskazówki które rozwiążą ich problemy które między innymi sam mainstream stworzy. Jeszcze najgorsze jest to że często wskazówki dają ci faceci którzy sami się wychowali w patologicznych rodzinach gdzie często kontakty między matką a ojcem były całkowicie zniekształcone, wybrakowane, albo nie naturalne i potem same kobiety biorą te wskazówki i wychodzi z nich jeszcze gorsza mieszanka.

Ta sama sytuacja jest u facetów, macie przykład gdzie faceci nie potrafią wejść do świata kobiet i na siłę szukają czegoś co pozwoli tam wejść te słynne tańce czy inne aktywności, pchanie się na siłę, węszenie, robienie rzeczy które gdzieś ktoś napisze, nie mając w domu poprawnego wzorca więzi facet-kobieta kręcą się w kółko, dostając ciągle plaskacza.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

bagnie co stworzyło ogromną wyrwę w ich psychice, kobiety nie mając zdrowego męskiego wzorca w domu nie potrafią teraz w ogóle nawiązać więzi z płcią przeciwną w naturalny sposób, stąd teraz chwytają się tego co znajdą w internetach, na siłę próbują spełniać wymagania jakie ktoś tam palnie, wynajdują sobie ciągle nowe zajęcia bo myślą że to pozwoli im w jakiś sposób zbudować związek i więź z facetem,

@mirko_anonim: przecież to
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
precyzyjny-wygrany-69: Heh, widziałem ten wpis i mam inne rozwiązanie tej zagadki jak można mieć tyle różnych hobby wpisanych w profilu. Otóż…

—> Nie wszystkie hobby trzeba masterować na 100% <—

@Zwierz33 coś pisał np. o siłowni jak to wchodzi dietetyka czy inne rzeczy też wtedy, ale… latami lubiłem chodzić sobie na siłownię bez uważania na dietę. Lubiłem „proces” a nie „wynik” więc jarało mnie hobby spinningu i crossfitu, i odstresowania się tam,
  • Odpowiedz
@Dietetyq:

widać analogiczna sytuacja odbywa się po drugiej stronie barykady

Pozwolę sie wtrącić bo widzę że, tu jakies tematy o mnie XD Tzn na podstawie moich wpisów.

Nie pomyślał nikt że, ten cały blackpill i feminizm itd... To element wojny hybrydowej żeby spolaryzowac
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

Wydaje mi się że Zwierz miał to samo na myśli.

Mi się wydaje że dużo "zdesperowanych" kobiet błądzi po omacku w internetach i próbuje dopasowywać się do porad z internetu albo głosów pewnych ludzi, co w tym przypadku jest posiadanie tych zasranych "pasji" czy "hobby" na siłę, Zwierz chyba to zauważył i postanowił przedstawić problem na swój sposób, opierając go trochę o najprostszą logikę, czasu i energii.

Wiesz co
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Tak jeszcze dodam odnośnie tych pasji, Jeśli robienie czegoś od święta miałoby być pasją, to każdy, kto raz pobiegał, mógłby nazywać się sportowcem – a przecież to nie tak działa! Pasją można nazwać coś, co robisz regularnie, chociażby raz w tygodniu, a przy okazji starasz się poszerzać swoją wiedzę – o treningach, technice czy diecie.

Nie chodzi o to, żeby zawsze "maksować" hobby i traktować je jak wyścig. Wystarczy
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
precyzyjny-wygrany-69: @Zwierz33 no jasne, zgadzam się…

Ale dwie rzeczy…

1. To aplikacja randkowa. Także sensownie wypisać jak najwięcej rzeczy które się lubi, nawet małe hobby, bo a nuż się znajdzie drugą połówkę zainteresowaną i się razem to
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

1. To aplikacja randkowa. Także sensownie wypisać jak najwięcej rzeczy które się lubi, nawet małe hobby, bo a nuż się znajdzie drugą połówkę zainteresowaną i się razem to rozwinie.

Teraz prawie nikt nie czyta, bardziej zdjęcia dobre. Mozna też kanal na YT jak się ma.

Ja nic nie mam w opisie. Dobre zdjęcia i od czasu do czasu same piszą bo też się zdarza ale w wiekszości ja muszę napisac
  • Odpowiedz
Przede wszystkim baby robią jeden wielki błąd, kręcą się za facetami, zamiast szukać mężczyzny.
A jak baba 30+ nie potrafi sobie wybrać odpowiedniego mężczyzny, to być może tylko terapia będzie jej w stanie pomóc, albo już nic jej nie pomoże.
Dlaczego? Bo każda zdrowa psychicznie baba z poukładaną głową do 30rż ma już wybranego mężczyznę, z którym będzie budować przyszłość, owszem czasem mogła się pomylić, popełnić błąd w wyborze, ale jeśli jest
  • Odpowiedz