Wpis z mikrobloga

@ciacho12345: Mojemu wujkowi wycięli płuco, zmarł miesiąc temu. A inny wujek zmarł na raka płuca. Jeszcze inny od alko i fajek też raka dostał. Miałem też czwartego wujka i też na raka płuca ale jemu to rurkę dali w przełyk. Jeszcze piąty wujek teraz ma mieć jakiś zabieg, całe życie palił ale nie wiem o jaki zabieg chodzi bo nie dopytywałem.
Zwierz33 - @ciacho12345: Mojemu wujkowi wycięli płuco, zmarł miesiąc temu. A inny wuj...

źródło: EbSqW8NWAAELLyX

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@ciacho12345 maksymalnie w 15 lat płuca powinny się zregenerować. U mnie po 5 latach od rzucenia 10-letniego nałogu nie ma już widocznych śladów. Wydolność wzrosła diametralnie.
  • Odpowiedz
  • 1
@ciacho12345 próbowałem 7 razy w ciągu 7 lat. 6 razy wracałem po pół roku do nałogu a za 7 się udało ( ͡º ͜ʖ͡º) od zeszłego roku od marca jestem wolny od tych zasranych papierochów
  • Odpowiedz
@ciacho12345: no zgadza się. Ale lubię palić, od życia i tak prawie nic nie mam. Nie chcę być asceta.
Tragedii z iloscia nie ma bo mieszczę się w paczce dziennie. Kiedyś paliłem więcej

Jak dozyje do emerytury albo wygram na loterii to będę palił mniej bo nie będę musiał pracować. A jak nie pracuje tylko mam wolne to pale mniej.
  • Odpowiedz
@r5678 To dobrze że, nie jest ale to nic nie znaczy w kontekście tego co pisałem. Poza tym stąd wiesz że, nie jest ? Robisz szczegółowe badania ? Zwykle jak ludzie cis czują to już po ptakach.
  • Odpowiedz