Wpis z mikrobloga

@Kalwi: Spoko mi przyszło w ciągu 2 minut ponad 30 powiadomień o wpisach i praktycznie to samo xD
Wątpię żeby był to "Skrypt wypoku", bardziej jestem za tym że to paleciarz w piątek po robocie siedzi i zgłasza, choć jak już pisałem niżej - jakieś 95% postów zostaje tylko z dodatkiem #patostreamy - a potem na głównej płaczo że "Hurr durr popularne tagi to ściek" - no jak
  • Odpowiedz
@Kalwi: paleciarz jakby czegoś się obawiał :) może te wkrętki moderatorki Meli albo Mery Mery mu siedzą na wątrobie, nie bój nic, wszystko zarchiwizowane :) azbet ciota
  • Odpowiedz
@Kalwi: prawo nie działa wstecz. Chore dzisiejsze zasady wykopu, nie mają zastosowania do postów sprzed 5 lat (musiałeś komuś nieźle podpaść, ze cię prześwietlił kilka lat wstecz i Cię zgłosił).
  • Odpowiedz
@fornson23: Generalnie to wychodzi na to że spora część ludzi z tagów #bonzo #kononowicz a nawet #bystrzaktv dostaje takie mass spamy i są to często posty lecące 7 - 10 lat wstecz nawet xD - wiesz jakbym jeszcze faktycznie tutaj siedział cały dzień i wrzucał non stop wpisy, atakował obrażał whatever, ale no powiedzmy sobie szczerze że 90% użytkowników z tych tagów raczej wrzuca
  • Odpowiedz