Aktywne Wpisy

walokid +9
Robiłem koledze #elektryka w domu, a nie jestem elektrykiem. Łączyłem kable na kostki wago bo najłatwiej się spina i rozpina, ale kiedyś mi jeden spec mówił że to fuszerka jest i lepiej zaciskać przewody albo łączyć na kostki skręcane. Jakie macie zdanie na ten temat?
#majsterkowanie #walokidmajstruje
#majsterkowanie #walokidmajstruje

źródło: wago
Pobierz
delli44 +714
UWAGA! Przedstawiamy najnowszą mapę Wypoku! #heheszki

źródło: 65feef06d4e4add0933bd08928308da5
Pobierz
Plusy:
- soundtrack. Serio. Same klasyki,
- grafika i detale jak na swoje lata wyglądają świetnie,
- dużo różnych trybów wyścigów,
- TUNING kuuurała!!!
- tuning zaawansowany (korekta turbo, wysokości zawieszenia itp.)
- przyjemny model jazdy,
Minusy:
- ekonomia z--------u. Trzeba się dużo najeździć, żeby coś kupić np. turbo stage 3 to 7000$. Za wyścig poziomu trzeciego dostajemy 1200. A gdzie reszta ulepszeń,
- tuning wizualny zastarzał się jak Daweoo Lanos w gazie - średnio,
- trybów wyścigu jest dużo ale tras mało. Miasto, miasto w górach, lotnisko, krótki tor, długi tor. Dodatkowo twórcy karają nas 4 okrążeniami na długich trasach więc ... jedziemy i jedziemy i jedziemy i jedziemy ...
- przeciwnicy głównie obijają się o ściany ale za to oszukują więc my możemy jeździć perfekcyjnie ale bot John zawsze będzie 2,5 sekundy za nami. Nawet jeśli w połowie drogi zaliczy dachowanie xD
9/10
#staregry #needforspeed
źródło: nfsu2
PobierzTak czy owak NFSU wspominam bardzo dobrze
Ahh rubberbanding xd pamiętam chyba Ford Racing któryś, mam parę ładnych sekund przewagi jadąc pełną prędkością Fordem GT, a tu nagle wjeżdża mi w tyłek Fiesta jadąca jakieś ~450 km/h xD
Ogólnie te drag race z przeszkodami to jakiś żart. 5% to dobre wrzucanie biegów a 95% to omijanie ścian na drodze jadąc z prędkością +200 km/h xD
@MyOwnWorstEnemy: to jest plaga gier gdzie są wyścigi po dziś dzień (poza tymi prawdziwie wyścigówkami). Nie ważne jak szybko będziesz jechał to i tak jest skrpt by byli blisko ciebie. Odbiera poczucie bycia zajebistym i zniszczenia rywali.
Skoro masz problem z ilością tras, to lepiej nawet nie tykaj pierwszego Undergrounda, tam jest dopiero bieda jak w chacie łotewskiego chłopa. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam pewne wątpliwości żeby zainstalować ponownie, nie chce żeby wspomnienia wyblakły ze względu na archaiczną grafikę jak na 2025.
PS nie wiem czy to przez gry ale ja dalej uwielbiam auta z jakimiś
źródło: IMG_2156
Pobierz@MyOwnWorstEnemy: przeciez to jest ogromny plus tej gry. owszem, moze na dzisiejsze czasy ten tuning wyglada wiesniacko, ale lepiej to traktowac jak taki wehikul czasu do lat 2000 pod wzgledem stylu. no i to ze gier z podobnie rozbudowanym tuningiem wizualnym nie bylo do powstania nfs2015 i heata, a i tak pewnie znajda sie ludzie ktorzy stwierdza ze ten
Jak coś jest Civic 6 xD
Co do całej reszty, grałem kiedyś w moda z teksturami HD, pamiętam, że na prawdę cudnie wyglądał np. asfalt. Niby detal, ale robił robotę ( ͡° ͜ʖ ͡°)