Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tommy__: ja mu nie będę wypominał, że nie wziął urlopu jak zapowiadał, nawet nie wiem, czy warunek, jaki stawiał do wzięcia urlopu na czas prowadzenia kampanii, został spełniony, ale to jak najbardziej nadaje się do piętnowania.

Mam nadzieję, że Trzaskowski ma więcej rozumu i nie będzie popełniał takich gaf.
  • Odpowiedz
@Tommy__: Ale by się przydało, by ktoś sprawdził te jego delegacje i użycie zasobów IPN na rzecz kampanii. Chociaż i tak nic z tego nie będzie, a ewentualne wyroki wykorzysta się w kampanii, jako prześladowania politycznego oponenta xd Przestrzeganie prawa w tym kraju to nieśmieszny żart.
  • Odpowiedz
a ewentualne wyroki wykorzysta się w kampanii, jako prześladowania politycznego oponenta

@wstanczyk: ja jestem przekonany że on to robi celowo właśnie żeby zrobić z siebie męczennika na wypadek jakby go z IPN w------i.

Dokładnie to samo co Trump.

Miłą niespodzianką byłoby jakby się rząd nie bał i po prostu go w---------ł ze. stanowiska. Za pół roku i tak już nikt nie będzie o tym pamiętał.
  • Odpowiedz
Ale by się przydało, by ktoś sprawdził te jego delegacje i użycie zasobów IPN na rzecz kampanii

@wstanczyk: wierzę, że wszystkie smaczki wywloką w decydującej fazie kampanii. Zresztą, dopiero wtedy będzie to miało sens, bo inaczej lud zapomni.
  • Odpowiedz
@metalowy_pasterz: Pytanie jeszcze, czy przewalanie publicznych środków na promowanie własnej osoby, ogólna niegospodarność prowadząca do gorszego działania zarządzanej przez niego instytucji, mimo rosnących wydatków, czy bezprawne zapędy typu ograniczania wolności naukowej zrobią na jego potencjalnych wyborcach jakiekolwiek wrażenie. Ja myślę, że niewielkie. Państwo za to powinno podziałać w tej kwestii tak, czy inaczej. Zbadać i wyciągnąć konsekwencje, jak doszło do przekroczenia uprawnień.
  • Odpowiedz