Aktywne Wpisy

Bez sensu zupełnie korci mnie żeby wrzucić swoje dojce na mirko. Powstrzymajcie mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Obrzydzenie +191
Siedziałem w centrali w Moskwie, kiedy po raz pierwszy zobaczyłem profil tego Berkowitza. Nieźle się uśmiałem - zwykły ziomek, ale miał potencjał. Szef powiedział “ty się tym zajmiesz”, więc zajęłem się.
Trzynaście lat, k---a, trzynaście lat budowania tego aktywa. Setki tysięcy dolarów na szkolenia, kontakty, PR, kampanie. Nocami siedziałem i planowałem każdy jego ruch - kogo poznać, co powiedzieć, jak budować wizerunek. Rok po roku wspinał się po szczeblach kariery. Nasi analitycy
Trzynaście lat, k---a, trzynaście lat budowania tego aktywa. Setki tysięcy dolarów na szkolenia, kontakty, PR, kampanie. Nocami siedziałem i planowałem każdy jego ruch - kogo poznać, co powiedzieć, jak budować wizerunek. Rok po roku wspinał się po szczeblach kariery. Nasi analitycy
źródło: Ad6k9kpTURBXy84NTM0Y2RiOGQ0ZDQxOTNmYmI5MDU2Y2RlNzA1MTY3Ni5wbmeSlQMAAM0HgM0EOJMFzQSwzQJY3gABoTAB
Pobierz

Dobra, to już nudne czytać co 5 minut wpis jak to programiści rozwalili IT przechwalając sie pracą 2h dziennie. Tak to prawda, ale to już wiemy
Są ważniejsze problemy np to że nasza praca nie daje nam satysfakcji
źródło: glazura
PobierzOgólnie po 15 latach w IT zgadzam się połowicznie z tym nagłówkiem. Już mi się k-----o nie chce, ale w życiu nie poszedłbym w zamian do jakiejś fizycznej roboty za grosze bo to że mi się nie chce nie jest spowodowane praca sama w sobie ale raczej nic nie wnoszącym do świata projektem.
Po prostu brakuje poczucia misji w tym co robimy do tego stopnia