Aktywne Wpisy

simpiara +104
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

solejukowski +7
Tak właściwie to jakie są takie konkretne i realne oczekiwania tej grupy antypsiarzy tutejszej? Jakbyście wysłali swojego wysłannika do premiera, to czego by od niego chciał?
#psiarze
#psiarze

Mam dosyć jeżdżenia starym autem. Raz po raz u mechanika, tu stuki, tu maglownica, tu hamulce do wymiany. Kolejnego używanego też nie chce brać bo to zawsze ruletka i inwestycja w bliższej lub dalszej perspektywie.
Chciałbym raz w życiu pojeździć czymś nowym, od początku w moich rękach a nie 'po kimś'. Ot taka zachcianka.
Nie ukrywam - budżetu nie mam sporego ale wymagań też raczej nie.
Coś żeby pomieścić rodzinę 2+2 na co dzień, głównie na miasto. Silnik nie musi być jakiś wybitny bo w mieście wielka moc nie potrzebna, a w trasie też nie szaleję jakoś szczególnie. Bajerów też nie muszę mieć.
Trasy to może jakieś 20% kilometrów które robię ale miłoby było pomieścić wszystie bagaże w środku i jadąc jakieś 120km/h móc swobodnie porozmawiać słysząc coś innego niż szum.
Automat to byłby już lux.
Myślę, że mógłbym dać za niego jakieś 100k w leasing. 30k wpłaty wstepnej, leasing na 5 lat, ze 20k wykupu.
Czy da się cokolwiek sensownego znaleźć w tej cenie na moje małe wymagania?
#samochody #samochod #polskiedrogi #kierowcy #polscykierowcy #pytanie #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
Vitara 1.4 boosterjet mild hybryd.
Jak cię wnętrze plastikowe nie przerazi to ultra bezawaryjną konstrukcja i uczciwy silnik . 4 cylindry co w tej cenie nie jest częste. W środku przestarzały i analogowy ale np dla mnie to zaleta
@camelinthejungle: Do 100k xD?
Bez przodu czy całego boku?
Wiem, że op chce nówkę, ale paroletnia fura już będzie dla niego przeskokiem, a wręcz może wyjść na tym korzystniej.