Aktywne Wpisy

Afrobiker +554

źródło: temp_file6417210718952806580
Pobierz
enten +108
Mireczki, a pamiętacie te czasy gdy pizza była TANIM i szybkim jedzeniem na mieście?
#jedzenie71 #jedzenie #pizza #gotujzwykopem #gimbynieznajo
#jedzenie71 #jedzenie #pizza #gotujzwykopem #gimbynieznajo

źródło: jpg21-906x1024
Pobierz
Mam dosyć jeżdżenia starym autem. Raz po raz u mechanika, tu stuki, tu maglownica, tu hamulce do wymiany. Kolejnego używanego też nie chce brać bo to zawsze ruletka i inwestycja w bliższej lub dalszej perspektywie.
Chciałbym raz w życiu pojeździć czymś nowym, od początku w moich rękach a nie 'po kimś'. Ot taka zachcianka.
Nie ukrywam - budżetu nie mam sporego ale wymagań też raczej nie.
Coś żeby pomieścić rodzinę 2+2 na co dzień, głównie na miasto. Silnik nie musi być jakiś wybitny bo w mieście wielka moc nie potrzebna, a w trasie też nie szaleję jakoś szczególnie. Bajerów też nie muszę mieć.
Trasy to może jakieś 20% kilometrów które robię ale miłoby było pomieścić wszystie bagaże w środku i jadąc jakieś 120km/h móc swobodnie porozmawiać słysząc coś innego niż szum.
Automat to byłby już lux.
Myślę, że mógłbym dać za niego jakieś 100k w leasing. 30k wpłaty wstepnej, leasing na 5 lat, ze 20k wykupu.
Czy da się cokolwiek sensownego znaleźć w tej cenie na moje małe wymagania?
#samochody #samochod #polskiedrogi #kierowcy #polscykierowcy #pytanie #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
Ale bagażnik jest mały. Dla rodziny 2+1, jak gdzieś pojedziemy na wakacje to muszę kupić box dachowy, bo już wiem, że
@996ef650daf32b92bf708bc9376908ea: a po co, skoro chłop chce nowe auto i ma 100k
Nie wierzę że kupisz za tyle Atece z dsg z 2024
Za tą kasę była wyprzedaż rocznika niezniszczalne toyoty corolle, a nie kolejne g---o z vag albo dacia.
Przy 2+2 nie lekceważyłbym kwestii bagażnika który w Octavii jest zdecydowanie powyżej przeciętnej.
Ja mam Superba 1. 4TSI i jestem bardzo zadowolony. Tylko przy wyjazdach pod namiot żałuję że jednak nie poczekałem na kombi.
Zawsze mnie to zastanawia co ci ludzie biorą na te wakacje. No chyba, że wózek, to ok, ale wtedy to trzeba liczyć dużego kombiaka jako wystarczający, bo te kamiqi czy inne octavie combi to za mało.
My się zapakowaliśmy na 10 dni rodziną 2+2 do
@LubieSzaszylkiZLublina: z tego co kojarzę to kamiq ma około 400l. Tyle co w jakimś małym sedanie a a wyglądać na suva / crossovera
Ja do Peugeota z dużym bagażnikiem ładuje wózek, łóżeczko i materac dla najmłodszego i już po połowie bagaznika ;)
Samochód, tak jak każda inna rzecz w obecnym