Wpis z mikrobloga

#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #java #programista25k #kryzysit #pracbaza

Też tak macie że jak wejdziecie na linkedina to się wam wyświetlają setki postów z programistami #opentowork ?

Wchodzę sobie na przykładowy profil i co widzę? 6 lat stażu, senior oczywiście w oklepanym stacku Java, AWS, Kubernetes, Terraform, bezrobotny od pół roku xDDD

Będę śledził by zobaczyć kiedy w końcu znajdzie robotę ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
nad__czlowiek - #programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #java #programist...

źródło: IT1

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@notBart: ale bzdury gadasz typie xD ma po prawie 7 lat udawać że jest midem skoro ma tytuł seniora?

Poza tym co to znaczy że średni to nie senior. Senior może być słaby, średni lub dobry albo pasjonat wymiatacz
  • Odpowiedz
@nad__czlowiek teraz udaje, że jest seniorem. Ktoś mu nadał tytuł seniora? Przyjechał CEO i zrobił mu pasowanie na seniora?

Przeszukałem swojego linkedina, nie mam znajomych bez pracy. Nawet osoby, które dotknęły grupowe zwolnienia.
  • Odpowiedz
@notBart: jak to nadał sobie tytuł seniora? Co ty ćpasz gościu xD

Nie wiesz jak wygląda awans w firmie? Jak ja dostawałem awans po ok 5 latach dostałem seniora NA PAPIERZE. Dostałem aneks nowa nazwa stanowiska Senior (.*) + większa kasa i tyle
  • Odpowiedz