Aktywne Wpisy
Lowca90 +413
Nawet bardzo zniszczona podłoga drewniana może zyskać drugie życie. Wystarczy wezwać fachowca jak ja lub spróbować samodzielnie. Zniszczona mozaika z ipelapacho została wycyklinowana i zabezpieczona olejem. Dużo satysfakcji mam.z realizacji takich zleceń.
#remontujzwykopem #remont #budujzwykopem #budownictwo #budowadomu
#remontujzwykopem #remont #budujzwykopem #budownictwo #budowadomu

źródło: temp_file3127976420062923930
Pobierz
Też tak macie że jak wejdziecie na linkedina to się wam wyświetlają setki postów z programistami #opentowork ?
Wchodzę sobie na przykładowy profil i co widzę? 6 lat stażu, senior oczywiście w oklepanym stacku Java, AWS, Kubernetes, Terraform, bezrobotny od pół roku xDDD
Będę śledził by zobaczyć kiedy w końcu znajdzie robotę ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: IT1
Pobierzźródło: IT2
Pobierz@nad__czlowiek: "wiele lat" tymczasem chłopa w------i po 4
@nad__czlowiek: nie, nikogo takiego nie widzę
A tak realnie 7-8 lat expa to właśnie początek seniora.
4-7 lat expa mid
8-12 senior
10+ team leader
Nikt nie trzyma słabego programisty 4 lata więc musiał być co najmniej średni
Poza tym co to znaczy że średni to nie senior. Senior może być słaby, średni lub dobry albo pasjonat wymiatacz
Przeszukałem swojego linkedina, nie mam znajomych bez pracy. Nawet osoby, które dotknęły grupowe zwolnienia.
Nie wiesz jak wygląda awans w firmie? Jak ja dostawałem awans po ok 5 latach dostałem seniora NA PAPIERZE. Dostałem aneks nowa nazwa stanowiska Senior (.*) + większa kasa i tyle