Aktywne Wpisy

Okaz_prawilnosci +552
źródło: 1000063425
Pobierz
Rad-X +32
U was też ludzie w robocie nie potrafią się powstrzymać od jedzenia mięsa w piątek na obiad?
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat

Proszę Was o wsparcie w poszukiwaniu nowego miejsca pracy. Z góry dziękuję za wszelkie kontakty, porady lub możliwości, które możecie zaoferować. #opentowork
👨💻 O mnie:
Posiadam 15 lat doświadczenia jako programista Java. W swojej karierze miałem okazję pracować nad różnorodnymi projektami, od aplikacji webowych po systemy korporacyjne, co pozwoliło mi zdobyć szeroką wiedzę technologiczną i umiejętność efektywnego rozwiązywania problemów.
💡 Co mnie wyróżnia:
✔ Solidna znajomość technologii Java (Spring, Hibernate, Microservices).
✔ Doświadczenie w pracy w zwinnych zespołach (Agile/Scrum).
✔ Dbałość o jakość kodu i optymalizację procesów.
✔ Chęć do nauki i rozwijania nowych umiejętności po godzinach.
💼 Czego szukam:
Poszukuję pracy na stanowisku Programista / Programista Java, zarówno w firmach lokalnych, jak i projektach międzynarodowych.
🌍 Lokalizacja:
✅ Wrocław
✅ Zdalnie
Dziękuję za wszelkie wsparcie! 🙌 Jeśli macie informacje o ciekawych ofertach, chętnie je rozważę.
#programista15k #pracait #programowanie #korposwiat
źródło: 1687102860396
PobierzSorry, ale nie tędy droga.
Osobiscie zwykle scrypty trzaskam w Pythonie i na tym trzepie kase, ale zazdroszcze tym wszystkim ktorzy maja mozliwosc pracy w sprintach czy ze scum masterami ( ͡° ͜ʖ ͡°)