Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vedar: jest coś takiego i widzę to mocno po sobie że bardzo na atrakcyjność faceta wpływa i jego pozycja i to jak szanują go inni. Nie kasa, czy samochody (choć to zazwyczaj idzie za statusem) +. Dlatego nawet cudowny facet który nie wiem pracuje w fabryce i naciska przyciski na maszynie, albo robi na budowie zawsze będzie miał mniejsze powodzenie niż ktoś szanowany.
  • Odpowiedz
@Vedar pomijając sławę oraz majętność, to Carlsen jest bardzo przystojnym facetem. Wykopki, posiadając spory majątek i tak by przegrywali z nim rywalizację o piękną kobietę(pomijając typowe blachary), nawet gdyby chłop pracował na taśmie.
  • Odpowiedz
@Atreyu: Ale jego pozycja wynika też z lat ciężkiej pracy. Same te szachy mu do głowy nie wpadły. Cudowny facet od przycisków całe życie młodzieńcze musiał się o--------ć w szkole, bo gdyby nie to na pewno zaszedłby dalej i umiał więcej niż wciskanie po kolei przycisków.
  • Odpowiedz
Cudowny facet od przycisków całe życie młodzieńcze musiał się o--------ć w szkole, bo gdyby nie to na pewno zaszedłby dalej i umiał więcej niż wciskanie po kolei przycisków.

@astrodamus: Ja po studiach, z angielskim C1 i pracy jako inżynier przeszedłem właśnie na stanowisko niskopoziomowego robola z 5x większą pensją i niewymiernie mniejszą odpowiedzialnością.

Szkoła nie gwarantuje sukcesu o ile nie jest to medycyna.
  • Odpowiedz
@Tymajster:

1) To nie jest 5x minimalna, to 5x poprzednia pensja którą miałem która oscylowała koło średniej.
2) Robota jest niskopoziomowa - po prostu wykonuję ją bezpośrednio dla zachodniego kontrahenta zamiast być inżynierem na korporacyjnej plantacji w Polsce.
  • Odpowiedz
@PfefferWerfer aaaaaahhhaaa czyli ładne pary się nie rozwodzą? Przeciętne Kobiety wybierają przeciętnych mężczyzn tylko po to żeby się z nimi rozwieść?
No tak ;) jak ktoś ma ujowy charakter to uroda nie pomoże i trzeba się rozstać.
Jaki z tego morał? Liczy się charakter misiaczki
  • Odpowiedz
aaaaaahhhaaa czyli ładne pary się nie rozwodzą?

Nie, skąd ten pomysł?

Przeciętne Kobiety wybierają przeciętnych mężczyzn tylko po to żeby się z nimi rozwieść?

Kobiety
  • Odpowiedz
@PfefferWerfer moral z tego taki, że współczuje ci otoczenia i wzorców jakimi obdarzyło cię życie.
Cały twój ostani komentarz to jedna wielka odklejka. To niemiłe ale obyś był wiecznie sam bo szkoda byłoby tych kobiet które byś tak traktował. Ale pomimo tego życzę szczęścia :)

• Odpowiedz